Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhabbet LİSTE HAKKINDA

AMCA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
ÖNCELİKLE BENİM ATTIĞIM LİSTE ( ALTTA )
DODOYAZYETER İLK BAŞTA SİNERJİ AZ OLDUĞU İÇİN YAZMADIM DAHA SONRA KATILIM BİTMEDEN EKLENDİĞİ İÇİN ATTIĞIM LİSTEDE YOKTU PALANTİS38 ARKADAŞ DA BURAK DENEM ARKADAŞI SİLERKEN YANLIŞLIKLA SİLDİĞİ Mİ SÖYLEDİM VE BU 2 ARKADAŞIN EKLENECEĞİNİ SÖYLEDİM MOBİLDEN NOT OLARAK DAKİKA DAKİKA KONRTOL ETTTİM KİMSENİN HAKKI GEÇMESİN DİYE SONRADAN YAPILAN LİSTEDE EKLENECEK DEDİĞİM DODO VE PALANTİS38 VARDI SADECE BEN LİSTE YAPMADAN ÖNCE ÇOĞU ARKADAŞ BİLİYOR Kİ ADMİNLİK YAPIP SPONSORLARIN ETKİNLİK LİSTELERİNİ YAPAN ADAMIM BURDA KONU HAKKANİTSE KONUNUN KİTLENİP BANA TEKRAR KONRTOL ET DENİLMESİ LAZIM LAF SOKULUP İTİBARSIZLAŞTIRMAK DEĞİL BUYSA HAK EYVALLAH @Rooster @Admin @Kaan

Berkay100
Saulalvarez
EhleenN
Duman99
Serhat131313
Zagor
Muhammet99
Hayro45

Berkay10

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Düşüm kırık dökük
Umudumun boynu bükük

AMCA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
ŞUNU DA DEMEDEN ETMİCEM @dodoyazyeter X FORMDA BENİ HEM LİSTEYE ALMAYIP HEMDE EKLİYORUM DİYİP 2 KERE ALMAMIŞTI AMA BEN ART NİYET ARAMADAN ONA SÖYLEDİM VE ORTALIĞI VEL VELEYE VERMEDİM HERKES İSTEDİĞİ FORMDA TAKILIR TARAF ALMAYI VE İNSANLARA CEPHE ALMAYI BIRAKIN SEVDİĞİNİZ İNSANLA MUHATTAP OLMAZSINIZ OLUR BİTER

Veyselimyo

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
DODOYAZYETER İLK BAŞTA SİNERJİ AZ OLDUĞU İÇİN YAZMADIM DAHA SONRA KATILIM BİTMEDEN EKLENDİĞİ İÇİN ATTIĞIM LİSTEDE YOKTU PALANTİS38 ARKADAŞ DA BURAK DENEM ARKADAŞI SİLERKEN YANLIŞLIKLA SİLDİĞİ Mİ SÖYLEDİM VE BU 2 ARKADAŞIN EKLENECEĞİNİ SÖYLEDİM MOBİLDEN NOT OLARAK DAKİKA DAKİKA KONRTOL ETTTİM KİMSENİN HAKKI GEÇMESİN DİYE SONRADAN YAPILAN LİSTEDE EKLENECEK DEDİĞİM DODO VE PALANTİS38 VARDI SADECE BEN LİSTE YAPMADAN ÖNCE ÇOĞU ARKADAŞ BİLİYOR Kİ ADMİNLİK YAPIP SPONSORLARIN ETKİNLİK LİSTELERİNİ YAPAN ADAMIM BURDA KONU HAKKANİTSE KONUNUN KİTLENİP BANA TEKRAR KONRTOL ET DENİLMESİ LAZIM LAF SOKULUP İTİBARSIZLAŞTIRMAK DEĞİL BUYSA HAK EYVALLAH @Rooster @Admin @Kaan

Berkay100
Saulalvarez
EhleenN
Duman99
Serhat131313
Zagor
Muhammet99
Hayro45
Sonuna katılıyorum

Berlin

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Çek bakalım Reis kim çıkacak

Berkay10

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Yüreğim sana emanet ustam sıkı tut
Tut ki; kancık pusulara düşmesin
Ustam…

DodoYAZYETER

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı

Berkay100
Saulalvarez
EhleenN
Duman99
Serhat131313
Zagor
Muhammet99
Hayro45
Sana kim ne dedi ? Kendi kendine sorun yassiyorsun

DodoYAZYETER

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
ŞUNU DA DEMEDEN ETMİCEM @dodoyazyeter X FORMDA BENİ HEM LİSTEYE ALMAYIP HEMDE EKLİYORUM DİYİP 2 KERE ALMAMIŞTI AMA BEN ART NİYET ARAMADAN ONA SÖYLEDİM VE ORTALIĞI VEL VELEYE VERMEDİM HERKES İSTEDİĞİ FORMDA TAKILIR TARAF ALMAYI VE İNSANLARA CEPHE ALMAYI BIRAKIN SEVDİĞİNİZ İNSANLA MUHATTAP OLMAZSINIZ OLUR BİTER
O dedigin listede odul kazandin suan bunlari konusarak ne kadar bos konustigunu belli ediyorsun ?

DodoYAZYETER

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Kaan ı etiketleyip küfür etmen neydi ?
Ya kardesim sen parani almadin mi neyi uzation eski konuyu aciyorsun agzimi acmak istemiyorum ama o gun orda seni almamam lazimken aldim bos yapiyorsun o gun 15 20 dk yoktun *** neyin kafasi bu dahada muhattap olma benle isine bak.

AMCA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
BİR KİŞİNİN BURDAN GİTMESİ BAHTINIZI AÇMAZ BEYLER @Rooster SENDE BİLİYOSUN Kİ NASIL LİSTE YAPILDIĞINI SENDE ZAMANIN DA ÇOK YAPTIN ŞİMDİ ARKADAŞLARIN İSTEDİĞİ OLSUN BANLAYABİLİRSİNİZ @Admin @Kaan

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap