Sevim Koşşş Benim Maseratiyi SkyolarEkli dosyayı görüntüle 7232
Bu resim sana mı ait
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sevim Koşşş Benim Maseratiyi SkyolarEkli dosyayı görüntüle 7232
Bu resim sana mı ait
Her masada varsın be dostEkli dosyayı görüntüle 7232
Bu resim sana mı ait
Forum camiasında elim kolum uzun .Her masada varsın be dost
Ben onu mı diyorum ? Liste attın ben yokum yazdım pardon seni unuttum dedin daha sonra da ekliyorum diyip yine eklemedinYa kardesim sen parani almadin mi neyi uzation eski konuyu aciyorsun agzimi acmak istemiyorum ama o gun orda seni almamam lazimken aldim bos yapiyorsun o gun 15 20 dk yoktun *** neyin kafasi bu dahada muhattap olma benle isine bak.
Sende tek golden gitmesej şimdiye 2 villa vardı seninOrtalık 52 zaten 3 kuponda tek golden son saniyede gitti canın sıkkın basacam gayarı ha ??
SEN HAKLISINBen onu mı diyorum ? Liste attın ben yokum yazdım pardon seni unuttum dedin daha sonra da ekliyorum diyip yine eklemedin
Dikkat edelim o zamanForum camiasında elim kolum uzun .
Totelde 4k gitti kupon toplamı city son saniye golü soktu ??Sende tek golden gitmesej şimdiye 2 villa vardı senin
O bi onceki ss aldigimda olmadigin icindi daha gerekli aciklama yapamicam kisilini gordum bana susmak yakisir sana basarilar.Ben onu mı diyorum ? Liste attın ben yokum yazdım pardon seni unuttum dedin daha sonra da ekliyorum diyip yine eklemedin
BEN PARASINDA DEĞİLİM KARDEŞ DÜNKÜ ÇOCUK GİBİ KÜFÜR ETMEK YANLIŞ HERŞEY PARAYLA ALINMAZ ONURSUZ GURURSUZ DEĞİLİZ SENDE YANLIŞ YAPTIN LİSTEDE İNSANLIK HALI MOBİLDEYİZ OLABİLİR AMA BUNU FARKLI LANSE ETMEN YANLIŞYa kardesim sen parani almadin mi neyi uzation eski konuyu aciyorsun agzimi acmak istemiyorum ama o gun orda seni almamam lazimken aldim bos yapiyorsun o gun 15 20 dk yoktun *** neyin kafasi bu dahada muhattap olma benle isine bak.
O kişi listeyi yanlıs yapmıs galiba işteYa beyler birbirinizi kırmayın ama çekilis konusunda bence sırf listeci olacak bir admin görevli olsa iyi olmaz mı ?
Yapma be geçmiş olsun Allah'tan abime verdim parayı yoksa bzide patates olacaktıkTotelde 4k gitti kupon toplamı city son saniye golü soktu ??
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!