Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhabbet LİSTE HAKKINDA

dardanel31

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Ortalık 52 zaten 3 kuponda tek golden son saniyede gitti canın sıkkın basacam gayarı ha ??

AMCA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Ya kardesim sen parani almadin mi neyi uzation eski konuyu aciyorsun agzimi acmak istemiyorum ama o gun orda seni almamam lazimken aldim bos yapiyorsun o gun 15 20 dk yoktun *** neyin kafasi bu dahada muhattap olma benle isine bak.
Ben onu mı diyorum ? Liste attın ben yokum yazdım pardon seni unuttum dedin daha sonra da ekliyorum diyip yine eklemedin

dembele3538

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Ya beyler birbirinizi kırmayın ama çekilis konusunda bence sırf listeci olacak bir admin görevli olsa iyi olmaz mı ?

Berkay10

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Mendillere yazılırdı isimler yüreklere kazılırdı gizlice??

DodoYAZYETER

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Ben onu mı diyorum ? Liste attın ben yokum yazdım pardon seni unuttum dedin daha sonra da ekliyorum diyip yine eklemedin
O bi onceki ss aldigimda olmadigin icindi daha gerekli aciklama yapamicam kisilini gordum bana susmak yakisir sana basarilar.

AMCA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Ya kardesim sen parani almadin mi neyi uzation eski konuyu aciyorsun agzimi acmak istemiyorum ama o gun orda seni almamam lazimken aldim bos yapiyorsun o gun 15 20 dk yoktun *** neyin kafasi bu dahada muhattap olma benle isine bak.
BEN PARASINDA DEĞİLİM KARDEŞ DÜNKÜ ÇOCUK GİBİ KÜFÜR ETMEK YANLIŞ HERŞEY PARAYLA ALINMAZ ONURSUZ GURURSUZ DEĞİLİZ SENDE YANLIŞ YAPTIN LİSTEDE İNSANLIK HALI MOBİLDEYİZ OLABİLİR AMA BUNU FARKLI LANSE ETMEN YANLIŞ

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap