Maalesef lose yorum kilitBu mesajima 30 beğeni gelirse 8 kişi 27 payfix
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Maalesef lose yorum kilitBu mesajima 30 beğeni gelirse 8 kişi 27 payfix
La baykuş tamam haaaa ??FAZLA BÜYÜTME DEĞİL DODO SEN BENİ ESKİDEN TANIYAN ADAMSIN ORAYA SENİ VE PALANTİSİ EKLEYECEĞİMİ SÖYLEDİM ZATEN BANA YAZMAK YERİNE ZATEN YANGINA KÖRÜKLE GİDECEK ADAMLARA MALZEME VERİYORSUN BAŞKA BİRİ YAPSA YORUM DAHİ YAPMAM
Dostum geçen çekilişte gördüm forumda adam isme tıklayınca kaç tane aynı ipten varsa çıkıyordu sizde görebiliyor musunuzMulti üyelik serbest mi sayın orgeneral @Rooster
Ben değilde genelkurmay @Admin görürDostum geçen çekilişte gördüm forumda adam isme tıklayınca kaç tane aynı ipten varsa çıkıyordu sizde görebiliyor musunuz
Dostum geçen çekilişte gördüm forumda adam isme tıklayınca kaç tane aynı ipten varsa çıkıyordu sizde görebiliyor musunuz
Lan dur sinirim tepemde zaten elim kesilmiş geldim bi ton yazı yazıyorum ?La baykuş tamam haaaa ??
İsminiz nedir efendim ?Herkesin ipi kendine
Geçmiş olsun dostum uğraşma boşver sinir haliyle herkes birbirini yanlış anladıLan dur sinirim tepemde zaten elim kesilmiş geldim bi ton yazı yazıyorum ?
o her forumda var adminler kontrol ediyorDostum geçen çekilişte gördüm forumda adam isme tıklayınca kaç tane aynı ipten varsa çıkıyordu sizde görebiliyor musunuz
İsminiz nedir efendim ?
Anladım eyvallah güzel birşey bence Multi felan girmesin forumao her forumda var adminler kontrol ediyor
AbsentyazyeterSelamlar boyle iyi mi ?
PARANIN OLDUĞU YERDE ADALET OLMAZ BİRİ ÇIKIP ATLADI LİSTEYE 30 DAKİKA TİK TOK İZLEYİP İNSTADA DA GEZDİ dodoyu plantisi EKLEDİ ATTI ALDI PARAYI ?Bu adalet yok hakkimi helal etmiyiyorum
Dost Bi liste için kendini façalamaya gerek varmı allasenLan dur sinirim tepemde zaten elim kesilmiş geldim bi ton yazı yazıyorum ?
Ya harbi *** ?Absentyazyeter
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!