Sevgili @Loonabet Destek arkadaşa iki tane çark kodu verelim iki defa 500 yatırmış ?Aynen kanka keşke bir hafta olsa 5 günü geçmez.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sevgili @Loonabet Destek arkadaşa iki tane çark kodu verelim iki defa 500 yatırmış ?Aynen kanka keşke bir hafta olsa 5 günü geçmez.
Bileydim sana ekletirdim bende yeni üye olmuştum ??Valla arkadaş bonusuda güzel hem nakit
Promosyon da gözükmüyorValla arkadaş bonusuda güzel hem nakit
Promosyon da gözükmüyor
Yalan ya her atmaya 100 250 atarmı bu oyun ??Böyle bir şans bizede gülecekmi acaba
Yalan değil gerçek kazanan sevdigim birisi.Yalan ya her atmaya 100 250 atarmı bu oyun ??
Valla süpermiş beğendim
Kanka imkansız valla böyle bişey olamaz ben her zaman oynuyorum bunu en fazla verdiği 10 çok şükür daha 20 görmedim ?Yalan değil gerçek kazanan sevdigim birisi.
Bende görmedim hepde oynarım. Ama oluyo işte şans böyle birşeyKanka imkansız valla böyle bişey olamaz ben her zaman oynuyorum bunu en fazla verdiği 10 çok şükür daha 20 görmedim ?
Geçenlerde sweet 100 attı o yani başka görmedim ?Bende görmedim hepde oynarım. Ama oluyo işte şans böyle birşey
Ne çıktı cesaret başımı yoksaGeçenlerde sweet 100 attı o yani başka görmedim ?
usta o nasıl bir şans allah için ben bu oyunda bir kere 100x gördüm onuda çarptırmadan oyun bitti ahahahh adama 500 den aşağı çarpan inmiyor hele o arada vurduğu çarpanlarıda alsaydı milyon kazanırdı heralde ? ?Böyle bir şans bizede gülecekmi acaba
50 tl frebet çıktı en kötüsü hammınnaaa ?150 TL nakit çıktı
50 frebet en kötüsü çıktı ?Ne çıktı cesaret başımı yoksa
Çekim yaptın sen o bile iyi ?75 freespin ? @Admin
Onada şükür ??50 tl frebet çıktı en kötüsü hammınnaaa ?
Güle güle harca direkt çekiliyor mu 150 ?150 TL nakit çıktı
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!