Zenginin parası zugur dün cenesini yorarmis o zengin biz gariban@kadircan4747 dayım yeğen kasmış gene gece gece
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Zenginin parası zugur dün cenesini yorarmis o zengin biz gariban@kadircan4747 dayım yeğen kasmış gene gece gece
dayı yapmaz öle en azından yok der kırgındır belki sanaDayı düştü gözümden dğn iplemedi beni kırgınım birazda küskün
sen gizli zenginsin mandalina tarlaların var seninZenginin parası zugur dün cenesini yorarmis o zengin bi gariban
Yok dedi zaten mesele orda ???dayı yapmaz öle en azından yok der kırgındır belki sana
yoktur o zamanYok dedi zaten mesele orda ???
Bize su yok biz üvey evladizYok dedi zaten mesele orda ???
Başkalarını suladı kendinede hayırları olsa neyse dicemyoktur o zaman
Ben alındım şahsen ama sıkıntı yok kalkarız bi gün yerlerdenBize su yok biz üvey evladiz
?@blueeedark varsa artizdayi ya 55. Yolla bana yaz Çarşamba vveririm
eyvallah dayım eksik olma@blueeedark varsa artizdayi ya 55. Yolla bana yaz Çarşamba vveririm
Her zamanki gibi iplemio malum parayi vurdu gene slm kesti??@blueeedark varsa artizdayi ya 55. Yolla bana yaz Çarşamba vveririm
iban yollasinHer zamanki gibi iplemio malum parayi vurdu gene slm kesti??
55 yolla bana yaz?iban yollasin
Özelini aciban yollasin
Buyur glc söyle ?
Mod diyorum biraderBuyur glc söyle ?
Maxımum da paran mı kaldı mevzu nedır nöb. Mod bnm şuan ?Mod diyorum birader
Küfür etmek istemiyorum canım burnum da ******* sitesini de iddiasını da ?Maxımum da paran mı kaldı mevzu nedır nöb. Mod bnm şuan ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!