Dün ödedi 1000 TLKüfür etmek istemiyorum canım burnum da ******* sitesini de iddiasını da ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Dün ödedi 1000 TLKüfür etmek istemiyorum canım burnum da ******* sitesini de iddiasını da ?
Geçmiş olsun gardaşım tamam sustumKüfür etmek istemiyorum canım burnum da ******* sitesini de iddiasını da ?
Aradılar mı seni deDün ödedi 1000 TL
Whatsapptan yazdı temsilciAradılar mı seni de
Ayar oldum çekim veriyorum neymiş teyit amaçlı beni arıycaklarmış telefon elde bekliyoruzGeçmiş olsun gardaşım tamam sustum
Numarayı istediler aranacak dediler whatsapp yazdı temsilci.Aradılar mı seni de
Sana zahmet numarayı atsanaWhatsapptan yazdı temsilci
Bi dkSana zahmet numarayı atsana
Bunların arıyacağı yok at ben yazayım gece çekim yok dediler sabah 10:00 kadar bekledik şimdide aranma çıktıNumarayı istediler aranacak dediler whatsapp yazdı temsilci.
Miktar yüksek miBunların arıyacağı yok at ben yazayım gece çekim yok dediler sabah 10:00 kadar bekledik şimdide aranma çıktı
2.400 + 1.500 + 1.200Ayar oldum çekim veriyorum neymiş teyit amaçlı beni arıycaklarmış telefon elde bekliyoruz
NAZLI DA NAZLI A M K BUNA NASIL KIZAYIM EKREK YOK MU ŞÖYLE SAPLIYIM+84 92 171 87 84
Nazlı
Tövbe tövbeNAZLI DA NAZLI A M K BUNA NASIL KIZAYIM EKREK YOK MU ŞÖYLE SAPLIYIM
buyur dostum ben aktifim
Hocam bi özele bakıverbuyur dostum ben aktifim
2.400 + 1.500 + 1.200
3 kere çekim yaptım site beni engelledi mk ???
Yav kardeşim nasıl bi temsilci verdin kadın tutturdu numara mı nerden aldın adın ne anlatıyorum anlatıyorum yok ?Tövbe tövbe
ŞİMDİ BEN DE ONLARI ENGELLİYORUM2.400 + 1.500 + 1.200
3 kere çekim yaptım site beni engelledi mk ???
Tamam reis gerek kalmadı çözdümbekliyorum
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!