Takipteyimmmm çıkanın yeirkne ben geldim ?Listeden gidenler var zaten halletcem ben explosen takipte kal
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Takipteyimmmm çıkanın yeirkne ben geldim ?Listeden gidenler var zaten halletcem ben explosen takipte kal
Sabahtan beri anca anladinListeden gidenler var zaten halletcem ben explosen takipte kal
Bol şanslar gardaş.
listede yokmusn sen
Takipleyin halketcem listeyi ben
Tamam ?Takipleyin halketcem listeyi ben
Kupon ne ?
TakipteyimTakipleyin halketcem listeyi ben
BenBaşında burada olanlar beyler ona göre sonradan gelen pala halo vs liste dışı
Sen listede yoksun dostm başında ve sonunda listede olanları alıyrm lsiteyeKupon ne ?
Kupon yok yenisi gelecek sen suan geldin ama listeye gircen mi ben bastan beri burdayimda fazla yazmadim basta dizi izliyodumKupon ne ?
KuruuuuuuuSon 100 kaldi bundan sonra
SaplaaaaaaaSon 100 kaldi bundan sonra
Cuma cuma kalp kırmak iyi mi senceBaşında burada olanlar beyler ona göre sonradan gelen pala halo vs liste dışı
Girmeyecek listeye başında ve sonunda burada olan adamlar olacakKupon yok yenisi gelecek sen suan geldin ama listeye gircen mi ben bastan beri burdayimda fazla yazmadim basta dizi izliyodum
DevamSon 100 kaldi bundan sonra
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!