Odemezlerse kötü bir durum o kadar uğraş dur. Sonra çekim gelmesin olacak iş degilNiye bu kadar uzun sürdü bu site ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Odemezlerse kötü bir durum o kadar uğraş dur. Sonra çekim gelmesin olacak iş degilNiye bu kadar uzun sürdü bu site ?
Beklemede diyorsa öder bencede bilmym o siteyi hiç ilk defa duydum ,?Odemezlerse kötü bir durum o kadar uğraş dur. Sonra çekim gelmesin olacak iş degil
Tmm ama kendim değil sonuçta burda kendi bilgilerini satiyon fark bu ??? hep sildim lan kanka datalari kafami ***** ??10 tane TC ile 500 tane multi açan adamsın sen deme. Bari şunu kirve yav ???
Beklemede yazınca 2 dakikada gelmesi gerekmezmiBeklemede diyorsa öder bencede bilmym o siteyi hiç ilk defa duydum ,?
Beklemede diyorsa izin vermiştir kanka havuz sistemi olduğundan uygun yatirim gelince yollarlar. ÇekimiBeklemede diyorsa öder bencede bilmym o siteyi hiç ilk defa duydum ,?
Havuz sistemi varBeklemede yazınca 2 dakikada gelmesi gerekmezmi
Nereue sponsor bu siteBunlar bisis ario bence bahane bulmak icin
Yok kardeş bende ne gezer@BMW zende yokmu abi
İzin verilmiş sıkıntı yok o miktarda yatırım birikince yollarlarBeklioz
Atim sanaBana da data lazm valla tc onay yapcam bilgibizdene
Super olur kanka vallaAtim sana
Atiyom bi dkcya bekleSuper olur kanka valla
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!