Mail i onay laOkan163516
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Mail i onay laOkan163516
OnayladımMail i onay la
Birazdan eklenecek sistemde sorun var özelden no yazsana üye olurken yazdığın noOnayladım
Dm atıldıBirazdan eklenecek sistemde sorun var özelden no yazsana üye olurken yazdığın no
Yarın sabah üye ol sana ekleteyim sabah ama yarın sabah üye olmadan haber verBulamadıysan hala ben varım ha la
Tamam KankaYarın sabah üye ol sana ekleteyim sabah ama yarın sabah üye olmadan haber ver
Sabah hatırlat banaTamam Kanka
Anlaştık KankaSabah hatırlat bana
Teşekkürler betyap 245 tl anında hesapta 45 i kaybettim 200 arkadaşa borca gidecek elde var yine 0Geç kaldın
En azından borç tan kurtuldunTeşekkürler betyap 245 tl anında hesapta 45 i kaybettim 200 arkadaşa borca gidecek elde var yine 0
200+100 FB al 500 yaparsın ???Teşekkürler betyap 245 tl anında hesapta 45 i kaybettim 200 arkadaşa borca gidecek elde var yine 0
Almam şeytan a uymam kardeş Şans olsa 45 i 400-500 yapardım.200+100 FB al 500 yaparsın ???
Sen yaparsın sen aslansin uy bana ?????Almam şeytan a uymam kardeş Şans olsa 45 i 400-500 yapardım.
Kanka üye olam mı ekletebilcen miYarın sabah üye ol sana ekleteyim sabah ama yarın sabah üye olmadan haber ver
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!