Rol geldi de devir pazarligi mi yapıyonuz ?Kanka özelden sözüm var birisine ona bu seferlik
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Rol geldi de devir pazarligi mi yapıyonuz ?Kanka özelden sözüm var birisine ona bu seferlik
Sana çıkarsa benim zaten ??Rol geldi de devir pazarligi mi yapıyonuz ?
Bizim gibi essekler acar etkinlik dagitim bosver yat uyu abi keske çöpe atsaydim o açtığım etkinlik paralarini daha iyi olurdu?dagıtım nerde listecide ben olacaktım hani
hiç görmedikBizim gibi essekler acar etkinlik dagitim bosver yat uyu abi keske çöpe atsaydim o açtığım etkinlik paralarini daha iyi olurdu?
Kanka fırsat kalmıyor ki tam dağıtım için kupon yapıyorum ya tekten gidiyo yada komple yatıyo ne zaman yeltensin gümledi rol açmayıda sevmiyorum kazanç olsa dağıtayım dicem direk oda birtürlü olmadı sporlardan sansım yok bugün rulette masa kötü atıyo düzelirse ilerleyen saatte kazanc da bakıcamdagıtım nerde listecide ben olacaktım hani
Eski konuları bulmaya uğrastirma beni simdi bilen biliyor metin abeyhiç görmedik
Kanka buralardayım da sen yoksun@gomez neredesın kanka sen bee
Diğer tarafta yoksun banmi yedinKanka buralardayım da sen yoksun
He banladılar ramboya küfür ettimdiye ?Diğer tarafta yoksun banmi yedin
Hee anladimHe banladılar ramboya küfür ettimdiye ?
Sen napıyon nasıl gidiyor top işleriHee anladim
Allaha emanet benden yana sıkıntı yok metoya söyleBen yatiyom Allaha emanet ödül çıkarsa çökmeyin?
Paylaşım yaptım anlaştım resim yayınlamış takim?Sen napıyon nasıl gidiyor top işleri
Diğer tarafta listede yokmusunBen yatiyom Allaha emanet ödül çıkarsa çökmeyin?
Varım hatta sana ekstra 25 atacam dediler de adam yok piyasa da abi hayirlisiDiğer tarafta listede yokmusun
Dediğinden birsey anladıysam arap olayım kankaPaylaşım yaptım anlaştım resim yayınlamış takim?
Kayıplarda ?Varım hatta sana ekstra 25 atacam dediler de adam yok piyasa da abi hayirlisi
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!