Kardeş bu konuda benimde takip yok. Maldives diğer konuda açmıştı kimse görmez diye yeni konu açtı sanırım ben orda takip edecektim bi konu oldu onu araştırmaya çıkmistim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kardeş bu konuda benimde takip yok. Maldives diğer konuda açmıştı kimse görmez diye yeni konu açtı sanırım ben orda takip edecektim bi konu oldu onu araştırmaya çıkmistim
kanka kime diion ki bence bana kalsa komple bi sacmalikDelikanlılık örneği.
hadi gelsin . sapla yazmış ve kupon geldiğinde tebrik etmiş. Bu aslında sürekli konuya yazmasa da rollingi takip ettiğini anlamına geliyor. Ama gerekli sinerjiyi vermeyip devretmesi gerektiğini düşünmesi de asil bi davranış takdir ettim.
GECEN O CEKİLMİSTİ ARADAN ona verelimDelikanlılık örneği.
hadi gelsin . sapla yazmış ve kupon geldiğinde tebrik etmiş. Bu aslında sürekli konuya yazmasa da rollingi takip ettiğini anlamına geliyor. Ama gerekli sinerjiyi vermeyip devretmesi gerektiğini düşünmesi de asil bi davranış takdir ettim.
yok hocamWonladımmj
2. gol atıldiktan sonra takibe başladım maldives 2. gol geldiğinde katılım bittiğini yazdı bıraktım yazmayıboşa takip edioz takip etmeyen kazani la ?
Bana devretsene kardeş yıprattım kendimi burda Roll bitti hâla sinerji yapıyom
WonnannzAyok hocam
Espri Kalitene Hâyranımıkınız de almayın ben alıyorumDDDDDDD
param yok ama senin gecen yaptıgın hostu bol şans@Boyka01 paran yoksa ihtiyacın varsa sen al kardeş
BMW ALMASSA SENİN OLSUNBana devretsene kardeş yıprattım kendimi burda Roll bitti hâla sinerji yapıyom
Aman aman O yamyam almazmı yutar şimdiBMW ALMASSA SENİN OLSUN
bro sen niye ustune alindin takip etmeyen soyledi zaten benim diye ?2. gol atıldiktan sonra takibe başladım maldives 2. gol geldiğinde katılım bittiğini yazdı bıraktım yazmayı
ınsanlara tepeden bakmana hastayım hıc bı zaman oyle bırı olamıcam nası bı d.t varsa sende kocaman herkese tepeden bakıyon.DEspri Kalitene Hâyranım
Inşallah bi 100 cekerizde 50-50 yaparız. Maldive payfix atiyorumparam yok ama senin gecen yaptıgın hostu bol şans
Bendeki Taşşşakk Kimsede yokınsanlara tepeden bakmana hastayım hıc bı zaman oyle bırı olamıcam nası bı d.t varsa sende kocaman herkese tepeden bakıyon.D
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!