Sapla Karagümrük
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bol şans liste alindi300 Tl girş ücretli bi turnuvaya girdim bets10 da 110dk oldu şuan yargı dağıtıyorum
tebrikler300 Tl girş ücretli bi turnuvaya girdim bets10 da 110dk oldu şuan yargı dağıtıyorum
Furki bol şans kaçırdık bı baksana bişey yazdım saaİlk 8 beğeniden
Adana Konya 2.5 üst
İzleyebiliyozmu bunu300 Tl girş ücretli bi turnuvaya girdim bets10 da 110dk oldu şuan yargı dağıtıyorum
Bol şans liste alindi
Ben anlamiom sapla300 Tl girş ücretli bi turnuvaya girdim bets10 da 110dk oldu şuan yargı dağıtıyorum
İzleyebiliyozmu bunu
Sıfır sıkıntı knk kazanda gerisini boskoyDaha var kanka bitmesine 600 kişi katıldı kalan 250
Bu arada unutmadan bets 10 ts GS maçına özel oran actirmis 3 hesaptan bas 1/00 100 100 kesin biri gelcek 1 0 2 oyna 700 kar kesinBEts10 poker uygulaması varsa PC de öyle izleyebilirsin
İlk kaça ödül var knk300 Tl girş ücretli bi turnuvaya girdim bets10 da 110dk oldu şuan yargı dağıtıyorum
İlk kaça ödül var knk
umarım en az 1000 euro alırsınElediğinden de ödül alıyorsun bunda şuan ana kadar 6 kişi eledim 22 Euro cepte en kötü
Yapıştır gelsin her el in royalflush olsun kare olsun ??Elediğinden de ödül alıyorsun bunda şuan ana kadar 6 kişi eledim 22 Euro cepte en kötü
munıhde yemıs tum kuponlar lose gibiElediğinden de ödül alıyorsun bunda şuan ana kadar 6 kişi eledim 22 Euro cepte en kötü
Bu ne knkElediğinden de ödül alıyorsun bunda şuan ana kadar 6 kişi eledim 22 Euro cepte en kötü
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!