nasil yapiyrz bu limiti nereye basvuryrzOldubil 500 tl limit var 500tlye kadar olan faturanızı eletkri su telefon faturası doğalgaz uygun fiyata öderim arkadaşlar
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
nasil yapiyrz bu limiti nereye basvuryrzOldubil 500 tl limit var 500tlye kadar olan faturanızı eletkri su telefon faturası doğalgaz uygun fiyata öderim arkadaşlar
kayıt oluyorsun 100 veya 500 arası limit tanıyorlarnasil yapiyrz bu limiti nereye basvuryrz
bu limiti nerde kullanqbiliyrz pekikayıt oluyorsun 100 veya 500 arası limit tanıyorlar
fatura ödeme gibi yerlerdebu limiti nerde kullanqbiliyrz peki
ayip degilmi bensiz beni niye cagirmadinİlk 15 beğeniden 100 tepkime zor ama imkansız değil
ayip degilmi bensiz beni niye cagirmadin
Bol bol şansİlk 15 beğeniden 100 tepkime zor ama imkansız değil
Kardeşim benim 2 faturam var biri 114 tl biri 32 tl eğer yardımcı olursan çok sevinirim ama hemen dönemem şu an sıkıntı içindeyim. Eğer yardımcı olursan 200 tl olarak ben sana döneceğim en kısa zamandaOldubil 500 tl limit var 500tlye kadar olan faturanızı eletkri su telefon faturası doğalgaz uygun fiyata öderim arkadaşlar
Herkeste para var sanırım bana devrediyorlarBaa cikarsa bmw
dostum hemn açılıyor mu peki hesap limiti? 2 gun icinde ödemem varkayıt oluyorsun 100 veya 500 arası limit tanıyorlar
sabahtan beri borç arıyorum bir kişi bile dönmedi mesajima arkadaşlarımdan hayat çok garip be ulan en azından cevap verir insan yaHerkeste para var sanırım bana devrediyorlar
3 iş gününde onaylanıyordostum hemn açılıyor mu peki hesap limiti? 2 gun icinde ödemem var
Umarim kazanır king sen bana çıkarsa 120 alırızBaa cikarsa bmw
AjluktanHerkeste para var sanırım bana devrediyorlar
Demekki pek kredin yok yanlarındasabahtan beri borç arıyorum bir kişi bile dönmedi mesajima arkadaşlarımdan hayat çok garip be ulan en azından cevap verir insan ya
Kupon gelsinde dimi ?Sana insiyatif kullanırız sıkıntı yok :d
Acsan sen ya samu dede bana niye devrediyonAjluktan
yok hocam kardesim gibi olanlar varDemekki pek kredin yok yanlarında
Devretmeyelim o zamanHerkeste para var sanırım bana devrediyorlar
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!