Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
bol şansFantezi kupon ilk yazan listeci (50)
şartlar listecide
Bol şansFantezi kupon ilk yazan listeci (50)
şartlar listecide
Afedersiniz de kuponlarda bu mesaj sayisini çok tuttugunuz icin forumda aktif olacak kisiler bile forumdan uzaklasip soguyor. 20 kisi begenmez bile kuponu. Kendi kendinize takilin.tc onaylı beğenen ilk 20 kişi içerisinden min mesaj 400
bol şansFantezi kupon ilk yazan listeci (50)
şartlar listecide
kızma be üstat, mesaj şartını 100e çektim. ilk defa listeciyimAfedersiniz de kuponlarda bu mesaj sayisini çok tuttugunuz icin forumda aktif olacak kisiler bile forumdan uzaklasip soguyor. 20 kisi begenmez bile kuponu. Kendi kendinize takilin.
mesaj şartı 100 olarak güncellendi...tc onaylı beğenen ilk 20 kişi içerisinden min mesaj 400
tc onaylı beğenen ilk 20 kişi içerisinden min mesaj 400
Su ana kadar forumda mesaj sayisi nedeniyle 50 etkinlik acilmissa katilabildigim ya 1 ya 2'dir. Mesaj sayisini artirmak icinde rollere katilmak takip etmek gerekiyor. Mesaj sayisini 400-1000 gorunce direkt actigim gibi kapatmak zorunda kaliyorum.kızma be üstat, mesaj şartını 100e çektim. ilk defa listeciyim
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!