Ödülüm geldi @maldives kesen bol olsun @DodoYAZYETER sen de sağol
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
ben en ustte odaklanip attim en son altta sen vardin siraya gore valla orda benim anladigimda o payfix asayi okumadim direk usttu ogz yaziodu dedim 2nizinkide buraya galiba attim oyle ozelden kufur ve argo yazip cirlicana insan ol az anlayis goster
Küfür eden sensin ilk. Ben de senin yazdığını yazdım. Neyse hayırlı işlerben en ustte odaklanip attim en son altta sen vardin siraya gore valla orda benim anladigimda o payfix asayi okumadim direk usttu ogz yaziodu dedim 2nizinkide buraya galiba attim oyle ozelden kufur ve argo yazip cirlicana insan ol az anlayis goster
Oguz atar parani ya telas yapma dostNeyse yatıyorum. Uğraşamıycam gecenin 3ünde.
Telaş değil, gecrnin 3üne kadar bekleyip böyle bir olayla karşılaşmak can sıkıcıOguz atar parani ya telas yapma dost
Bilerek yapilmis bisi degil her insan hata. YapabilirTelaş değil, gecrnin 3üne kadar bekleyip böyle bir olayla karşılaşmak can sıkıcı
Hayırdır ins kötü birşey yok insÖdülüm gelmiş kesene bereket @maldives eline sağlık @DodoYAZYETER . Hastaneden eve şimdi geldim ancak yazdim
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!