Miami yi atlama bu sene güçlü kadro.kurduki ayrıca BEN SİMMONS YERİNE COK İYİ PARCA GELECEK PHİ YE
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Miami yi atlama bu sene güçlü kadro.kurduki ayrıca BEN SİMMONS YERİNE COK İYİ PARCA GELECEK PHİ YE
7-8 ASİST ORTALAMASI VARBencil picin teki
Aynen öyle7-8 ASİST ORTALAMASI VAR
SORUN NE BİLİYOR MUSUN EMBİİD OLSUN KOÇ OLSUN HEP KARŞISINDA DURDULAR GEÇEN YIL SANKİ ATLANTA YA TEK BEN SİMMONS ELENMİŞ GİBİ HAREKETLER FELAN ADAM İSTEMİYOR BİR SALIN ***
Kimi almışlarMiami yi atlama bu sene güçlü kadro.kurdu
takımına göre değişirFurkan mi Cedi mi ?
FurkanFurkan mi Cedi mi ?
Yav bırak mi ** i yi sabah şekeri yolla ??Miami yi atlama bu sene güçlü kadro.kurdu
Furkan cediye gore çok teknik bir oyuncu çok başarılı olur nbada umarım 2 Sidetakımına göre değişir
Furkan mesela brooklyn de süre alamaz cedi cok fazla sürebilir
Hahhhh tamam şimdi oldu güldüm sabah sabah keyfim yerine geldi mk ??
FURKAN daha gelişime acık daha yetenekli bence yıllarca kalırlarFurkan cediye gore çok teknik bir oyuncu çok başarılı olur nbada umarım 2 Side
Bence deFURKAN daha gelişime acık daha yetenekli bence yıllarca kalırlar
Alperen nasilBence de
Dagitim iptal?BENİM ÇOK KÖTÜ UYKUM GELDİ @maldives DE uyumustur dağıtım olacaksa gündüz olur liste belli zaten herkese hayırlı geceler diliyorum
Houston da çok süre alıyor ve ilk siradan draft edildi çok potansiyeli varAlperen nasil
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!