texas mıbeyler bir yandan macı ızlıyorum bır yadan ıkı masa poker oynuyorum o yüzden çok bakamıyom buraya
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
texas mıbeyler bir yandan macı ızlıyorum bır yadan ıkı masa poker oynuyorum o yüzden çok bakamıyom buraya
Pandemi kurallarına uyalım mesafelidembele3538
Bmw
Boyka01
Dahada geleni almayalım safları sıkı tutalım.
Bakma zaten kanka buraya bizde burası ?beyler bir yandan macı ızlıyorum bır yadan ıkı masa poker oynuyorum o yüzden çok bakamıyom buraya
Vay be Texas diyince babam Facebookdan Texas holdem poker oynardı bir gün 3 milyar cipini bitirmiştim o zamanlar yaş 15-16 bir dovmustu hala unutamamtexas mı
banada bi gtlük yer varmış ?dembele3538
Bmw
Boyka01
Dahada geleni almayalım safları sıkı tutalım.
ben o oyunu hala bakarım milyon cipler artık cok basit sarmıyorVay be Texas diyince babam Facebookdan Texas holdem poker oynardı bir gün 3 milyar cipini bitirmiştim o zamanlar yaş 15-16 bir dovmustu hala unutamam
GÜZEL 5 KAĞITLIYI SEVERİM
Ben karışmıyorum ?banada bi gtlük yer varmış ?
sende gel tam olsun zaten listeci 50 tl 4 kişi 40 biz 3 kişiyiz seninle 4 olalımbanada bi gtlük yer varmış ?
al al tam 4 olalım ödüllde 4 kişi ztenBen karışmıyorum ?
Onuda alalım 4 kişi oluruz inşallah başarılı olursak herkese ödülBen karışmıyorum ?
VAR GEL ESKİ PP DAHA İYİYDİ SENİN AMAbanada bi gtlük yer varmış ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!