Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bende duruyor 11 kasımda bana yazmış sın muhtemelen ben uyuyorum dur aynı gün sana cevap vermişim. 29 kasımda ben sana yazmışım valla sen bana cevap vermemiş sin suçlu sensinkaldırdım ben mesajı
Ben sana yazayım 2 kunudada mesajları gör bak sen bana cevap yazmamis sinkaldırdım ben mesajı
Bende duruyor 11 kasımda bana yazmış sın muhtemelen ben uyuyorum dur aynı gün sana cevap vermişim. 29 kasımda ben sana yazmışım valla sen bana cevap vermemiş sin suçlu sensin
yok en son gece gelicem demişti
Beklemezdim o çocuktan, iki tip tokatci vardır biri alır daha uğramaz diğeri parası olunca öder sonuç olarak ikiside kötü durumdur g.o her zaman diyom bu kumar kendinizi bozduğu an bırakın geliriniz yoksa borç almayın diğer türlü ben kazanır atarım falan boş iş allah herkesi kurtarsın bu durumda olan kumarbazlardan
Yok 11 kasımda o bana yazmış ben muhtemelen sabah uyaninca gördüm cevap yazmışım ayin 29 unda ben ondan para istemisim cevap vermemiş bu vesile ile maldivesin bana cevap vermediğini görmüş oldum ben unutmuşum bile hiç Maldive kizmamistimBen anlamadım şimdi 11 kasimdaki mesaja 29 kasimdami cevap verdin?
Ben hep diyorum hem kumarbaz hem delikanlı olan adam gerçek delikanlıdır
Ben hep diyorum hem kumarbaz hem delikanlı olan adam gerçek delikanlıdır
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!