Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kazandı Maldives / Kombine / 1x30 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

garetbale

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
yok en son gece gelicem demişti

Beklemezdim o çocuktan, iki tip tokatci vardır biri alır daha uğramaz diğeri parası olunca öder sonuç olarak ikiside kötü durumdur g.o her zaman diyom bu kumar kendinizi bozduğu an bırakın geliriniz yoksa borç almayın diğer türlü ben kazanır atarım falan boş iş allah herkesi kurtarsın bu durumda olan kumarbazlardan

maldives

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Beklemezdim o çocuktan, iki tip tokatci vardır biri alır daha uğramaz diğeri parası olunca öder sonuç olarak ikiside kötü durumdur g.o her zaman diyom bu kumar kendinizi bozduğu an bırakın geliriniz yoksa borç almayın diğer türlü ben kazanır atarım falan boş iş allah herkesi kurtarsın bu durumda olan kumarbazlardan

Ben hep diyorum hem kumarbaz hem delikanlı olan adam gerçek delikanlıdır

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Ben anlamadım şimdi 11 kasimdaki mesaja 29 kasimdami cevap verdin?
Yok 11 kasımda o bana yazmış ben muhtemelen sabah uyaninca gördüm cevap yazmışım ayin 29 unda ben ondan para istemisim cevap vermemiş bu vesile ile maldivesin bana cevap vermediğini görmüş oldum :)ben unutmuşum bile hiç Maldive kizmamistim

Megastarkan

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
ifşalanan bırı oldu sanırım üzüldüm :( kötü de biri degil aslında ama kumarın .mq

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap