R
Rooster
Ziyaretçi
Galatasaray futbolcusu Marcao, takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'na yumruk ve kafa ile saldırdığı için kırmızı kartla oyundan atıldı.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Irkcılık dışı ne olursa olsun bunu yapamaz Irkcılık varsa bişey diyemem ama maç ortası gene olmaz git soyunma odasında dağıtsımdı aralarındakı muhabbetı bılmıyoruz ırkcılık ta yapmıs olabılır adam neden okadar sınırlensın kı kendı arkadasına ogrenırız
kralı zaten abi oEğer kadro dışı kalmazsa Fatih Terimi de eyyamcı ilan ederim
Sabrinin bogazini sıktığı volkan ayisi mi demis bunu??Volkan Demirel: "Marcao gibi gençleri bir Lugano'nun bir benim karşımda görmek isterdim."
Sonra nasıl kaçıyo amaSabrinin bogazini sıktığı volkan ayisi mi demis bunu??
Endamina bakarsak kacacak tabi demekki neymis cucede olsa dayiya kafa tutuyormus bu adam mi tutamayacak o ayıya ?Sonra nasıl kaçıyo ama
La 10 kişi aralarına girmiş volkanı tutarken 1 saniye elini atıp kaçtı sonra zaten gören teke tek saldırdı sanıe ahahahaEndamina bakarsak kacacak tabi demekki neymis cucede olsa dayiya kafa tutuyormus bu adam mi tutamayacak o ayıya ?
He muro hee?La 10 kişi aralarına girmiş volkanı tutarken 1 saniye elini atıp kaçtı sonra zaten gören teke tek saldırdı sanıe ahahaha
Örnek yanlış kardeşim volkan örnek veremen git jailson ver volkan maşallah gs herkesi elden geçirdiHe muro hee?
Jailsonu ben doverim ** jdsjsjsj onu mu karsilastiracaz vurup kacan ibneyi haÖrnek yanlış kardeşim volkan örnek veremen git jailson ver volkan maşallah gs herkesi elden geçirdi
Sende bi karar ver bi öle bi böle diyonJailsonu ben doverim ** jdsjsjsj onu mu karsilastiracaz vurup kacan ibneyi ha
Tamam kanka sakin ol lütfenÖyle kilit demeyle olmuyor o işler sarmaya adam aramakla alakası yok siz burda herşey kendiniz yapmaya çalışamazsınız sen o adama roll yapmazsan yaptırmaz kimse diyemezsin burası senin çiftliğin değil @Vortex
Benim kadar roll yapan kim var bu forumdaÖyle kilit demeyle olmuyor o işler sarmaya adam aramakla alakası yok siz burda herşey kendiniz yapmaya çalışamazsınız sen o adama roll yapmazsan yaptırmaz kimse diyemezsin burası senin çiftliğin değil @Vortex
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!