BURASI KARIŞACAK VAZİYET ALIN
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
La benim bi kere dagitimim olmadi bu foruma geleli bro dagitim anlaminda diyorsan valla kötü hissettim şimdi. Durumlar berbat tek yasiyorum 3 aydir iş yok güç yok aah ah!Foruma yararı olmayanların söz hakkı yok
Kanka üstüne alınan alınsın bırak diğer forumuda biliyorum benLa benim bi kere dagitimim olmadi bu foruma geleli bro dagitim anlaminda diyorsan valla kötü hissettim şimdi. Durumlar berbat tek yasiyorum 3 aydir iş yok güç yok aah ah!
La sen men etmesen ne olur sen kimsin söz sahibine karar veriyon seni bilmiyomuyuz çekilişte beni çıkar diyip cıkarmadın da olay cıkaran adamsın cok istiyosan kendine aç forum burası sana deıl her türlü üyeye ait bi forumBenim kadar roll yapan kim var bu forumda
Benim çiftligim olmayabilir ama en aktif konuları benim konularım tutuyor seri roller ve dağıtımlar daha ne olsun
Sende benim gibi ol sonra söz sahibi olursun hep milletten almakla olmaz anladın sanırım daha cevap vermiycem alıntılarına benim etkinliklerimden mensin
Bunu benmi yapmışımLa sen men etmesen ne olur sen kimsin söz sahibine karar veriyon seni bilmiyomuyuz çekilişte beni çıkar diyip cıkarmadın da olay cıkaran adamsın cok istiyosan kendine aç forum burası sana deıl her türlü üyeye ait bi forum
Senin gibi mi yapayım 1 k dağıttım diye her konuya mı yazayım böyle mi avutuyon kendini biz kime ne verdiğimizi dile getirmeyiz şov değil amacımız dostlarımız iş görsünBunu benmi yapmışım
İnsanları sömürmeyi bırak , para dağıt biraz sonra sesin çıksın zaten kimse kaale almıyor senide bende adam yerine koyup cevap yazıyorum hadi yallah
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!