Yat uyu yoldas Allah zihin açıklığı versin@Samurai1 @kadircan4747 muhterem dayılarım yarin sinava gircem dua edin atanirsam ilk maaşın yarısı dağıtım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yat uyu yoldas Allah zihin açıklığı versin@Samurai1 @kadircan4747 muhterem dayılarım yarin sinava gircem dua edin atanirsam ilk maaşın yarısı dağıtım
Birazdan yatıcam kankamYat uyu yoldas Allah zihin açıklığı versin
Genel kültür vardir zaten genel yeteneği sapla yeterBirazdan yatıcam kankam
Bi gusül abdesti alam dur@Samurai1 @kadircan4747 muhterem dayılarım yarin sinava gircem dua edin atanirsam ilk maaşın yarısı dağıtım
Ondan korkuyom hayırlısı sabah 9da çıkıp 5te eve gelecem öğle sonuda eğitim bilimleri var ***Gen
Genel kültür vardir zaten genel yeteneği sapla yeter
Zihin varda beyin yokAllah zihin açıklığı versin kadaşum
Sen girmiyonmu bu seneGen
Genel kültür vardir zaten genel yeteneği sapla yeter
Dayı bisey olamazsak yanına geliyom haberin olsun işimi hazırlaZihin varda beyin yok
Hedef nedür????Sen girmiyonmu bu sene
Enjeksiyon ustası olacam bendeDayı bisey olamazsak yanına geliyom haberin olsun işimi hazırla
Hedef atanmak abi branş tarih şafak karanlıkHedef nedür????
Yok kanka çalışmadım ki hic kendimi durduk yere strese sokmam benSen girmiyonmu bu sene
Hayırlı sı olsun nasipse olurHedef atanmak abi branş tarih şafak karanlık
Bende çok çalışmadım da hayırlısıYok kanka çalışmadım ki hic kendimi durduk yere strese sokmam ben
90 ustu gelmezse unut kanka baya zor bizim isimiz bayaBende çok çalışmadım da hayırlısı
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!