Vallaha mobildeyim aktif liste ne kiListe sende benim yerime bak sen listeci paramdan 5 TL gönderirim ????
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Vallaha mobildeyim aktif liste ne kiListe sende benim yerime bak sen listeci paramdan 5 TL gönderirim ????
Sen bide benVallaha mobildeyim aktif liste ne ki
Kafana göre 3 4 isim yaz yeter fazlası zararVallaha mobildeyim aktif liste ne ki
Bir an ciddisin sandım oh listeye karışmam ben ??Kafana göre 3 4 isim yaz yeter fazlası zarar
Şaka yapmıyorum ki ciddiyim zaten ??Bir an ciddisin sandım oh listeye karışmam ben ??
Yani kaç Türk lirasıKac gündür yabancı siteden gelecek 10euronun peşindeyim ** bi yatmadı gitti parasızlık cuk kötü bijiy
Abi ne Dion anlasilmiorŞaka yapmıyorum ki ciddiyim zaten ??
100Yani kaç Türk lirası
Perşembe yatardi normalde yatmadı bu hafta
Ne zmaan gelcek bu para
Ya ben seni anladım ben yaparımŞaka yapmıyorum ki ciddiyim zaten ??
Sen çimsun la??
Abi daha ne takibi yeni adam almayı düşünmüyonuz inşallah listeyeKupon paylaşılacak daha takip edenlerden listeyi yapacaz
Sapla turkiyemmSaldır Türkiye
Ekonomik kriz var biz bize yeteriz ??Abi daha ne takibi yeni adam almayı düşünmüyonuz inşallah listeye
Kaçıncı kupon oldu o yüzden dedimEkonomik kriz var biz bize yeteriz ??
Liste az 10 kişi olması lazım ????Abi daha ne takibi yeni adam almayı düşünmüyonuz inşallah listeye
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!