Abi Fransa ya baksana vallahi Fransa'ya sinirlendim patladım. @mkBU KONUYU TARTISMAK FARZ AMA YERİ BURA DEĞİL BEYLER KENDINIZE KONU ACIN ORDA TARTISALIM ROLL YAPIYOZ BURDA ??
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Abi Fransa ya baksana vallahi Fransa'ya sinirlendim patladım. @mkBU KONUYU TARTISMAK FARZ AMA YERİ BURA DEĞİL BEYLER KENDINIZE KONU ACIN ORDA TARTISALIM ROLL YAPIYOZ BURDA ??
macı ızlıyomda beceremez bunlarMk sizin gibi takimlarin
Fransanın amke sana bıse olmasın moses ana kasamız var daha kursun var şarjör deAbi Fransa ya baksana vallahi Fransa'ya sinirlendim patladım. @mk
Olm Cebelitarık nasıl takim lan helal olsun Şenol istifamacı ızlıyomda beceremez bunlar
Aynen oylemacı ızlıyomda beceremez bunlar
Aynen oyle
Cebelitarık takım değil bizimkiler eşekOlm Cebelitarık nasıl takim lan helal olsun Şenol istifa
Bol ŞansKasa : 115 + 57
Liste : @eydolu4731
Hedef : 600-700
Ödül : 5 Kişi 25 Payfix
Büro : @DengeBet Destek
#BOLŞANS
La bu takımda ki ler çoğu sporla alakası yoktur kimi berber kimi manav kimi bakkal dir mk ??@moses @eydolu4731 bizim mahalle daha buyuk burdan cebelitarık kırmızıya aldıgım yer
Ekli dosyayı görüntüle 3389
Öyle zaten ?La bu takımda ki ler çoğu sporla alakası yoktur kimi berber kimi manav kimi bakkal dir mk ??
Hoşgeldin dostum
Izlandamiydi nereydi bi ara adam maçın önceki günü kömür madeninde çalışıyormuş *** öyle takımlar bunlar para aldiklarida yok zevkine çıkıyor hepsiLa bu takımda ki ler çoğu sporla alakası yoktur kimi berber kimi manav kimi bakkal dir mk ??
Hb belki hatırlamazsınız Footballempire benHoşgeldin dostum
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!