Annnasildi merkezBeyler fazla olsa herkese versem keşke allah rızası için darlamayin beni 4 kişi dedim 7 kişiye gonderecem 650 cektim 250 sini verecem rollu takip eden kazandi yapacak biseyim yok
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Annnasildi merkezBeyler fazla olsa herkese versem keşke allah rızası için darlamayin beni 4 kişi dedim 7 kişiye gonderecem 650 cektim 250 sini verecem rollu takip eden kazandi yapacak biseyim yok
İns kral bekliyoz30 dakkaya salarlkar
Dayı benide Gold üye yapsana
Sade inveler gold olur sen inbemisin???Dayı benide Gold üye yapsana
İnbe kibin **** kibin bişeySade inveler gold olur sen inbemisin???
Disardan takip ettim tuh keşke içerden etseydim?Beyler fazla olsa herkese versem keşke allah rızası için darlamayin beni 4 kişi dedim 7 kişiye gonderecem 650 cektim 250 sini verecem rollu takip eden kazandi yapacak biseyim yok
Ne diyon la değişikDisardan takip ettim tuh keşke içerden etseydim?
Nerde bu @EL MATADORDisardan takip ettim tuh keşke içerden etseydim?
Ben sana 55 dedim bir 80 attın?Çekim geldi ödülü gelen yazsın konuya
Yarın istersen vermem bak?Ben sana 55 dedim bir 80 attın?
Vorte bunne Hall la@EL MATADOR cukka geldi kesene berekettt
Holigan oldumVorte bunne Hall la
Buda cinsehababam değişio?Vorte bunne Hall la
Kesene bereketBeyler fazla olsa herkese versem keşke allah rızası için darlamayin beni 4 kişi dedim 7 kişiye gonderecem 650 cektim 250 sini verecem rollu takip eden kazandi yapacak biseyim yok
Ula seni unuttum ?direkt baba hayde?Ödülüm geldi keseene Bereket olsun @EL MATADOR
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!