??Arazi ??
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
??Arazi ??
Edip spnringer mi o da çok tokatladı beni. Kardeşim renktaşız en büyük Beşiktaş diyip her çekimimde tokat vuruyordu amqO degilde ben edip saniyordum onu ????
Yok sedo icin dedim .sana sadece tebrikler dedim serkanim.Aynen kanka noldu
Buyur sedocum?Zaten senin burda olduğunu görsem hiç üye olmazdım reis. Senden kaçmaz amq
Sergen olunca hep o geliyor aklima nerdeyse Allahbilir .Edip spnringer mi o da çok tokatladı beni. Kardeşim renktaşız en büyük Beşiktaş diyip her çekimimde tokat vuruyordu amq
Hahhah bu arada @Sedomuokim ile sorunumuz yok bi gaflete dusmus diyelim ?O degilde ben edip saniyordum onu ????
Usta tehlikeli adamsın amqBuyur sedocum?
etkinlik freebetinde iy1 oynadım buna maç. öncesi ?Ana kasa bunda beyler gelsede gelmesede sıkıntı yok sonuclanınca çekimi verip dagıtımı yapacam ?
Ilk bas ne dedi biliyonmu usta sen kimden bahsediyon ulannn sedoo ulannn sedoo ??Buyur sedocum?
Dost bol şans hangi siteden oynuyorsunAna kasa bunda beyler gelsede gelmesede sıkıntı yok sonuclanınca çekimi verip dagıtımı yapacam ?
Biliyorum gordum orayi o kim diyordu?Ilk bas ne dedi biliyonmu usta sen kimden bahsediyon ulannn sedoo ulannn sedoo ??
Sofya bet yüzde yüz frebet veriyor 100 tk kdr frebet üçlü ama 1,60 oran üçlüDost bol şans hangi siteden oynuyorsun
Sağol dost teşekkürler ?Sofya bet yüzde yüz frebet veriyor 100 tk kdr frebet üçlü ama 1,60 oran üçlü
??Olsun olsun sedo adamdır ?
Bol sansGelirse 2 kişi 25 Payfix ?
Takip edenler arasından ?
Baskasıı da isim vermiimO degilde ben edip saniyordum onu ????
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!