Aynen öyle mucizelerle kaybediyorum bu ay bitsin mk yayok bu ay felaket ayi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Aynen öyle mucizelerle kaybediyorum bu ay bitsin mk yayok bu ay felaket ayi
ben 1 haftadir baskette tek sayidan gidiom veya 2 uzun zamandir boyle bisey olmadiAynen öyle mucizelerle kaybediyorum bu ay bitsin mk ya
Bu ay aldıgım parayı en son 6 ay önce almıştım bu aya laf. Ettirmem ??yok bu ay felaket ayi
34.5 üst alıyom 34 de bitiyor alt alınca da 50 sayı çıkıyor ***ben 1 haftadir baskette tek sayidan gidiom veya 2 uzun zamandir boyle bisey olmadi
Liste yine bende uyumuyom zaten ?Zararı cikarirsam part 2 yi açarız beyler ?????
???Zararı cikarirsam part 2 yi açarız beyler ?????
unutma liste bendeyse kayip yk.....Zararı cikarirsam part 2 yi açarız beyler ?????
Pusulada yarım sayidan gitti olm niye bu ay boyle yaListe yine bende uyumuyom zaten ?
Benimkide aynı tek maç yarım sayı independent üst ten ?Pusulada yarım sayidan gitti olm niye bu ay boyle ya
eee nerde benim payimmm ???@DodoYAZYETER sadece biri
simdi pusulayi almayi unuttim onu aliyorum 1 kisi kaldi yaklasiyor yaklasmakta olan bu geceyi unutmayin sabahi efsne olcsk.Benimkide aynı tek maç yarım sayı independent üst ten ?
Benimde ondan gitti yeminlenBenimkide aynı tek maç yarım sayı independent üst ten ?
Banlıydık tarihe bak ?eee nerde benim payimmm ???
Şerefsizler ilk 5 dakika yattılarBenimde ondan gitti yeminlen
kim banladi sorusturma acalim hak mi bu ** ?Banlıydık tarihe bak ?
@Roosterkim banladi sorusturma acalim hak mi bu ** ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!