Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Vayy bree vayyyKardeşim liste yazıp durma seni cıkarcam şimdi bak
Bugün çok gerginsiniz beyefendiKardeşim liste yazıp durma seni cıkarcam şimdi bak
diğeride covidden öldü *** oda adam değilmi şaka bi yana hüngür hüngür aglamıstık o adam intihar ettiğinde mk ne günler ya
4-5 gündür hep kayıp rüzgar terssten esiyo kanka normal değilmşBugün çok gerginsiniz beyefendi
mümkünse gelmeyedebilirsinben 20dk yokum ona göre gol attırdınız attırdınız ula cumayada gittim aslında bugün ama neyse bak sizin için gidiyom attırın o golü ben gelmeden
Geçen gun 100 tlye 1300 tutturdum dedim borcu odeyim sonra dedim duz hesap 2bin yapim bi baktim.oda gitmis hirs kaybettiriyor ??4-5 gündür hep kayıp rüzgar terssten esiyo kanka normal değilmş
dostum ben 2.5 3 senede bi 200 bin zarardan bahsediyorum 1400 ü 2 günde dagıttım burda ufak geliyo rakam ama olmayıncada iyi paraGeçen gun 100 tlye 1300 tutturdum dedim borcu odeyim sonra dedim duz hesap 2bin yapim bi baktim.oda gitmis hirs kaybettiriyor ??
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!