Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Amke bırımız olsa forumda herkes kaybedıyor 4-5 gündür ??Bro cok sağlam bi cenabet var veya fena gözü olan birisi var 4-5 gündür hayatımızı sikti kimse o kişi , sular hangi illerde kesik onlara bakmaya başlıycam yakında abdestsiz geziyor pezevenk cok belli
Günde 10 bin adım atıyoz herhalde saymadım ama aboo yandık ?Alin abdestleri dostlar attiginiz adim günah ona göre ha
Ahhahaha gecmis olsun kanka?Günde 10 bin adım atıyoz herhalde saymadım ama aboo yandık ?
Evet bro gerçekten bi sıkıntı var olamaz yani çok garipUlan ya gece gece ne güldürdün ama bu bizim rollingten beridir böyle bak benimde dikkatimi çekti ?????
Geçer mi ki ?Ahhahaha gecmis olsun kanka?
Naber la beleşçiAlin abdestleri dostlar attiginiz adim günah ona göre ha
BL ŞANS KRALLKASA : 100 + 50
Büro : @Olymposbet Destek
Listeci : @Vortex
Hedef : 700-800 arası
6 kişi 25 Listeci 50 Payfix
#CENABETSENGELMELÜTFEN ???
40 tlNaber la beleşçi
Ugrasma benimle yoksa burdan da uzaklasacaksinNaber la beleşçi
Burası senin ekmek kapın uzaklaşsamda koymaz o yalama serhatada selam söyleUgrasma benimle yoksa burdan da uzaklasacaksin
Sende anladin kime selam soyleyecegini farfafra kankana selam soyle adami boyle mort ederler adam olacaksiniz delikanli olacaksinizBurası senin ekmek kapın uzaklaşsamda koymaz o yalama serhatada selam söyle
Kanka gelıyom olmyps ta yüzde 50 bitmiş bakmadan yatırdım parayı ana kasayla baslıcaz ?@EL MATADOR kanka senin bu sigara kaç santim ?
Sponsordan da ciktilar aman diyim dikkat edin ha bir sakatlık cikarmasinlarKanka gelıyom olmyps ta yüzde 50 bitmiş bakmadan yatırdım parayı ana kasayla baslıcaz ?
Saglık olsun kanka bizde böyle başarırız ?Kanka gelıyom olmyps ta yüzde 50 bitmiş bakmadan yatırdım parayı ana kasayla baslıcaz ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!