Emre birdaha saplake dersen fena saplıcam sana aklı başında adamsın yapma?helal pompake saplake ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Emre birdaha saplake dersen fena saplıcam sana aklı başında adamsın yapma?helal pompake saplake ?
Redo bu hale getirdi beni gitti ???Emre birdaha saplake dersen fena saplıcam sana aklı başında adamsın yapma?
Yakışmıyo ağzınaRedo bu hale getirdi beni gitti ???
Sanırım Kulağa daha hoş geliyorBide birini aydinaltsin bu cumlelerin sonuna ke ka niye konuluyor bu aralar cok kisi bunu kullaniyor merak ettim.
Arada istemsiz oluyo , yeni trend de muhsinden çıkma yitele ?Yakışmıyo ağzına
Senin kulağını ??Sanırım Kulağa daha hoş geliyor
Onuda halledecem bi gelsin ğuşt?Arada istemsiz oluyo , yeni trend de muhsinden çıkma yitele ?
dün seni 500lük etti heralde ???Onuda halledecem bi gelsin ğuşt?
Eşek kadar adamlarsınız ayıpArada istemsiz oluyo , yeni trend de muhsinden çıkma yitele ?
Skam 50 edün seni 500lük etti heralde ???
Sapla 1 kere ke gelince saplamaya devam et anlamındaBide birini aydinaltsin bu cumlelerin sonuna ke ka niye konuluyor bu aralar cok kisi bunu kullaniyor merak ettim.
Ebe 1 kere a m ı gelimce ne oluoSapla 1 kere ke gelince saplamaya devam et anlamında
sinirden yazamıyon dayı?Skam 50 e
Sayenizdesinirden yazamıyon dayı?
ı'm sorrySayenizde
Mübarek Gün namazada gittik ayıp dayıEbe 1 kere a m ı gelimce ne oluo
Dayi mi Yine dolandiran mı var kızmışSkam 50 e
Bi kuponum var acıkta gelirse akşam sov var?ı'm sorry
YokDayi mi Yine dolandiran mı var kızmış
Gece Büyük dağıtım vardı noldu saat 9 gibi uyandım forum şenlenmistir dedimde sessiz diı'm sorry
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!