Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
???Mark whitehouse 1 olur ilk set ?
Bol şansuyar listeci sensin baba bu arada takip şartı yoktur ilk gonderımın ılk başlıgını begenı yeterlıdır ama BÜYÜK HARFLERLE BELIRTIYORUM KATILIM ŞARTI HERHANGI ROLL HARIC KONU ALTINDA İKİ YORUMDUR HABER VS TEK ŞARTIM BUDUR ROLL İÇİN
Tamam bro buralardayim??Ay sonu normalde geçen ay 5 de verdi bakalım sıkıntı çıkmazsa ay sonu
Veya rubin avangard
kendin oyna başkasına sorma yatarsa kavga çıkmasın , millet tutturabilse kendi oynar şans işi?para bakıyeye geldı de mac konusunda nası anlaşıcaz 01.00de ne oynayalım
Ya reis ne 01.00 canlıdan pat pat işte ?para bakıyeye geldı de mac konusunda nası anlaşıcaz 01.00de ne oynayalım
Bol sans rasgele4 X 20 YAPACAM ARKADAŞLAR LISTECI DE 20 ALACAK KUPON FIKIRI VEREN OLURSA DA DINLIYORUM TEK KUPON DA OLUR EN FAZLA 2 ADIM OLSUN HEDEF COK DEGIL ZATEN
Aynen o yüzden son 1ay içinde dağıtım yapmış olma şartı koy da forumu cukka için kullananlar katılmasın @MegastarkanBurda herkesin mesaji vardir reis olmasa bile rol icinde kesin olur o sartini herkes saglar yani
rubin üst rubin?Veya rubin avangard
Özelden attım sağol
gol karim benzema??Real 5 yapar
Godoy cruz maçı çok güzeltamam 2 mac oynuyorum kuponu buraya atıyorum cok geç olmasın gelırse 300 290 neyse cekıcem
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!