Ne dügünüKanka gülme ciddi yani dugunde öldü diye tahmin ediyorum tamam kesin değil ama hislerim o yönde maganda kursununa gitti rahmetli
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ne dügünüKanka gülme ciddi yani dugunde öldü diye tahmin ediyorum tamam kesin değil ama hislerim o yönde maganda kursununa gitti rahmetli
Düdükledi falan ayıp oluyor amaKanka sevmezdim o arkadaşı ama son zamanlarda iyi gibiydi Birinimi düdükledi la
Baştaki m yi küçük yap bu arada geçende söyledimDüşünmen yeter Abe hayran
Hasktr o şanslı kişi senmisin bro geçmiş olsun valla haberim yoktuDüdükledi falan ayıp oluyor ama
Bak adimi calmayin @Cole3839 nerdesin yhawMosesmiokim yap ya da mosesyazyeter yap
@Admin baştaki m küçük moses ? teşekkürlerBaştaki m yi küçük yap bu arada geçende söyledim
Hay amsnahhshahdhahsahsMosestekimza yap
Öbür cenabet kim çıkmayan@Admin baştaki m küçük moses ? teşekkürler
Kaç gitti@Admin baştaki m küçük moses ? teşekkürler
Aha şimdi oldu çıkmazsa yüzüme tükürYok Çok bi para değil mühim olan parada değil mühim olan bu cümledensonra 3 4 hafta kayip olması Ekli dosyayı görüntüle 1299
Güzel nick bulana 30 tl payfix@Moses bi nick buldum efsane yaparsa
Sendemi ***Güzel nick bulana 30 tl payfix
Hahaha şaka biyana bir müddet daha takılalım böyle zaten trendyolda ise baslicam kurye aylık 10 k ?
La basladim zaten ahhaha ?istedigim zaman calisiyorum mola aliyorum felan suan 6 gun kapattimGüzel nick bulana 30 tl payfix
Hahaha şaka biyana bir müddet daha takılalım böyle zaten trendyolda ise baslicam kurye aylık 10 k ?
Belki telefonu sattıYok Çok bi para değil mühim olan parada değil mühim olan bu cümledensonra 3 4 hafta kayip olması Ekli dosyayı görüntüle 1299
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!