Sende bunlari dayiya soyluyon net anlamiştir ha ?İyi bakalim dostum Hayirli olsun Xenforo ile ilgili veya büro nebilim sunucu vs ile ilgili sorun yasarsaniz destek verebilirim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sende bunlari dayiya soyluyon net anlamiştir ha ?İyi bakalim dostum Hayirli olsun Xenforo ile ilgili veya büro nebilim sunucu vs ile ilgili sorun yasarsaniz destek verebilirim
Tam olarak gelmedim aslinda o diger yeri birakmam pek mumkun degilde saydigim bazi kardeslerimin burda oldugnu ogrendim bi merhaba diyim dedim mevzu buHosgeldin ?
Sikinti yok bi aybars zor ??Tam olarak gelmedim aslinda o diger yeri birakmam pek mumkun degilde saydigim bazi kardeslerimin burda oldugnu ogrendim bi merhaba diyim dedim mevzu bu
Merhabalar hoş geldiniz. Buyrun hocam. Dm'den yazabilirsiniz.Hayirli olsun forumunuz sevgili arkadaşlar site sahibi benimle irtibat kurabilirmi
Haci dagitim ne olduMerhabalar hoş geldiniz. Buyrun hocam. Dm'den yazabilirsiniz.
Yazalim bakalimMerhabalar hoş geldiniz. Buyrun hocam. Dm'den yazabilirsiniz.
UjgeldinHayirli olsun forumunuz sevgili arkadaşlar site sahibi benimle irtibat kurabilirmi
Dağıtım mi var beni etiketleyin bak varsaHaci dagitim ne oldu
Devirmi Alcan Aybars beyHayirli olsun forumunuz sevgili arkadaşlar site sahibi benimle irtibat kurabilirmi
Etiket Yasaklandı....Dağıtım mi var beni etiketleyin bak varsa
Sana turkce ogreten hocaninUjgeldin
Yok istesem kralini kurmak yarim saatimi almaz lisansli yazilimim var bir konusayim dedim sahiple sadeceDevirmi Alcan Aybars bey
Rolling yapcaz. Biraz işim var bitsin. ?Haci dagitim ne oldu
Gotune koyamSana turkce ogreten hocanin
yha nyhe kFr ediyhorsunSana turkce ogreten hocanin
Rolling yok once dagitim hacuRolling yapcaz. Biraz işim var bitsin. ?
Kac saattir bekluo genclerRolling yapcaz. Biraz işim var bitsin. ?
Nasil yapisuom ama
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!