Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sana çıkacakGene gec kalmissin kanka benim devri alan almis ama uzulme bana cikmicak
6 27 yapDodoyazyeter
El matador
Eydoluu
Moses
Muhsinovi
Duman99
Veyselimyoo
Kuzgun
Cekimi verdim isterseniz 6 kisi 27 isterseniz 3 kisi 50 siz bilirsiniz arkadadlar ben 50 taraftariyim herzaman ama yinede size bir soruyum dedim
Daha fala kişi kumar oynasın6 27 yap
6 kişiDodoyazyeter
El matador
Eydoluu
Moses
Muhsinovi
Duman99
Veyselimyoo
Kuzgun
Cekimi verdim isterseniz 6 kisi 27 isterseniz 3 kisi 50 siz bilirsiniz arkadadlar ben 50 taraftariyim herzaman ama yinede size bir soruyum dedim
La ver 50e50 alsinlar ama benim kalbim 27 den yana herkez yararlansin ben benimkini devrettim seyimde degilde paraDodoyazyeter
El matador
Eydoluu
Moses
Muhsinovi
Duman99
Veyselimyoo
Kuzgun
6 kisi 27 olur o 2 kisiden 1 ben olurum kafayi yerim ?Dodoyazyeter
El matador
Eydoluu
Moses
Muhsinovi
Duman99
Veyselimyoo
Kuzgun
Vay ** naptik da kotu olduk la 5 gundur cekiliste kazaniyorum saliyorum millete ilk yazan aliyorÇok kotusun
Şaka la 3 50 iyisirVay ** naptik da kotu olduk la 5 gundur cekiliste kazaniyorum saliyorum millete ilk yazan aliyor
6 kişi çek gelsin ama beni çek eğer ben cikmazsam rüyamda bile çektiğin el e soverim ???Dodoyazyeter
El matador
Eydoluu
Moses
Muhsinovi
Duman99
Veyselimyoo
Kuzgun
Bana çıkmayacakTaamam 6 kisi 27 çekiyorum
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!