R
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
o elemana ben de sinir oldum boş boş konuşuyor@Rooster şu kedicik ile bi konuş onu bozcagim az kaldı
Yasal iste ne beklersinki 3 goren olmaz mkHep 1 de patliyo mislide zeplinde kazanmanız imkansız soylim size normal zeplin serveti dehil
Normal nakit para alıyor birde kazanç cash vermiyor puan veriyo bide onu futbolda oynucan nakite donecekYasal iste ne beklersinki 3 goren olmaz mk
Harika fuus var yaniNormal nakit para alıyor birde kazanç cash vermiyor puan veriyo bide onu futbolda oynucan nakite donecek
Ya çen Napıyosun burdao elemana ben de sinir oldum boş boş konuşuyor
Muriccik
takılmaya geldik kedicik bey multi ilan etti kızdım D sen admin değil miydin burda ne olduYa çen Napıyosun burda
Koca adamsin az ciddi ol be kardeş cidden bu çocukca hareketler yakışmıyor sana?Muriccik
Heekese çiçek sana mermi muric abiKoca adamsin az ciddi ol be kardeş cidden bu çocukca hareketler yakışmıyor sana?
ParaaaaaKoca adamsin az ciddi ol be kardeş cidden bu çocukca hareketler yakışmıyor sana?
Burası benimdi sattım Yatakılmaya geldik kedicik bey multi ilan etti kızdım D sen admin değil miydin burda ne oldu
şimdi ne yapıyon takılmaca devam mıBurası benimdi sattım Ya
Baron Oldum Para basıyomşimdi ne yapıyon takılmaca devam mı
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!