Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kazandı #mkersoy15 / Gece Rollingi Başlasın

semy2050

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
UYUMAYANLAR BURDAMİ KARDEŞLERİM KUSRA BAKMAYIN ROL2 GELMEDİ BASKETTEN KORKTUM RULETE GİRDİM Bİ ARA 10 TLYE DÜŞTÜM SONRASİ GELDİ 1 KİSİYE 25 YAPALİM BU ATTİGİMİ 4.30 KADAR BEGENENLERDEN @JaguAR kardeşime selam olsun.
tebrikler kral. vallaha bugün doğum günüm inşallah cıkarda bir doğum günümede paralı girerim.

semy2050

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Doğum gününse sitelerden bonus toplasana dost burda napıyon
sana bişey desem inanır mısın hacı ? hepsini topladım 1ini bile ceviremedim. aklında hangi site varsa söyle girip aldıysam ss atayım. sadece bir temennide bulundum ve dilenci moduna sokmayın insanı. senin bildiğini herkes biliyor zaten.

Berlin

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
sana bişey desem inanır mısın hacı ? hepsini topladım 1ini bile ceviremedim. aklında hangi site varsa söyle girip aldıysam ss atayım. sadece bir temennide bulundum ve dilenci moduna sokmayın insanı. senin bildiğini herkes biliyor zaten.
Atar yapılcak bişey Söylemedim ben sana Bide dost dedim yaklaşımım bu şekilde senin uslüba bak Sövsem yeridirde senle uğraşamıcam

semy2050

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Atar yapılcak bişey Söylemedim ben sana Bide dost dedim yaklaşımım bu şekilde senin uslüba bak Sövsem yeridirde senle uğraşamıcam
atar yapmıyorum kardeşim neyin atarını yapayım. söversende karşılık bulur. belki yanlış anladın beni bilmiyorum ama gayet normal bir tavırla yazdım zerre sinir barındırmıyor söylediklerim.

Berlin

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap