tmm liste sende.Listeyi aldim diye bisi yazmamissin ki bide devrediyon ? bu liste aldim demek mi oluyor ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
tmm liste sende.Listeyi aldim diye bisi yazmamissin ki bide devrediyon ? bu liste aldim demek mi oluyor ?
İlk yazan listeyi aldim demek oluyor parmak isaretide yeni mo cikti mesele liste degil sordum sadece hayırdir boyle atar yapiyon varsa bir sıkıntın soyle oğuz!!kafana göre kuralmı koyuyosun sen ? ilk yazan demiş adam illa listeyi aldımmı demem lazım ilk mesaj benim değilmi ? o kadar kural koymayı sevıyosan aç sende bi site üye oluruz belki ?
sende al al başlarım listesine buyur tut listeyi belli yokluktasın 3*5 gelir belki bol şsans dostlar rastgele.Liste kimde dostum
Yok ben almıyorum sagol yeni seyler gördüm de ondan dedim bol şanslar sizetmm liste sende.
herkese yap et bana boş yaptımmı zoruma gidiyo muahbbetımız var o kadar ne zaman labali gördün benı konusmalarımda bana yapılması hosuma gıtmıyo buyur tut listeyi üstat kaçıyom ben zatenİlk yazan listeyi aldim demek oluyor parmak isaretide yeni mo cikti mesele liste degil sordum sadece hayırdir boyle atar yapiyon varsa bir sıkıntın soyle oğuz!!
Tmm dırYok ben almıyorum sagol yeni seyler gördüm de ondan dedim bol şanslar size
Güldürdün bak koc senin yoklukta olup bisiler ateslesene muric dedigin gunleri unutmussun sanirim??sende al al başlarım listesine buyur tut listeyi belli yokluktasın 3*5 gelir belki bol şsans dostlar rastgele.
aynen üstat ya tam tersi olan günleride sen unutmussun onlarıda yaz istersen ? bu muhabbett boş muhabbet hepimizin sıkıntılı günleri olldu sende bana yzdın cok hatta atmayıncada trıp atıyodun ya hani hafızan baya zayıflamıs be ustat muhabbet etmeyelıGüldürdün bak koc senin yoklukta olup bisiler ateslesene muric dedigin gunleri unutmussun sanirim??
Brom o değilde sen liste aldım dememişsin muriç demiş zaten ırada liste alındı diyekafana göre kuralmı koyuyosun sen ? ilk yazan demiş adam illa listeyi aldımmı demem lazım ilk mesaj benim değilmi ? o kadar kural koymayı sevıyosan aç sende bi site üye oluruz belki ?
Yaw su aranızdaki özellerini nie acığa vuruyorsunuzGüldürdün bak koc senin yoklukta olup bisiler ateslesene muric dedigin gunleri unutmussun sanirim??
sapla
Yahu tmm seninle bos zaman geciremem nasıl biliyorsan oyle olsun sana 3 5 belki alirsin diye senin ne kdr rol kovaladigini sende bende biliyoruz neyse uzatmak istemiyorum bol şanslar herkeseaynen üstat ya tam tersi olan günleride sen unutmussun onlarıda yaz istersen ? bu muhabbett boş muhabbet hepimizin sıkıntılı günleri olldu sende bana yzdın cok hatta atmayıncada trıp atıyodun ya hani hafızan baya zayıflamıs be ustat muhabbet etmeyelı
Bosver dostum yeni bi kural cikmis demek ogrenmis olduk bunuda ??Brom o değilde sen liste aldım dememişsin muriç demiş zaten ırada liste alındı diye
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!