Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
JamesBeyler bozum yaptiginuz yüksek oranlı bir yer varmi saglam %70 felanm minimum Türk telekom
Eski forumda ama sakin bulasma sahtekarin onde gideni) kim (o)
E nie soyledim james die tokatlanalimmi ?Eski forumda ama sakin bulasma sahtekarin onde gideni
Beyler bozum yaptiginuz yüksek oranlı bir yer varmi saglam %70 felanm minimum Türk telekom
%50y e yapabilirim eski forumdan beni bilen bilirBeyler bozum yaptiginuz yüksek oranlı bir yer varmi saglam %70 felanm minimum Türk telekom
Nakitcidayi var ama ben bozdurdumda fatura gunu geldi hala odeyemedim mobilodeme pişmanliktir mobilodeme yuzunden hep borc odedim tabiki kendi hatam ama bilgi verim dedimBeyler bozum yaptiginuz yüksek oranlı bir yer varmi saglam %70 felanm minimum Türk telekom
Aynen oyle 500bozuyorsun 300aliyorsun hep zarar fatura gunude kaliyorsun oyle mal gibi afedersin))Nakitcidayi var ama ben bozdurdumda fatura gunu geldi hala odeyemedim mobilodeme pişmanliktir mobilodeme yuzunden hep borc odedim tabiki kendi hatam ama bilgi verim dedim
Para lazim yaa ondan zzaten yapamadim ayin 1 inde limiti kullanabiliyormusumMobil ödeme sıkıntılı
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!