gada
Kayıtlı Üye
kanka su wursterin acil ihtiyacı var eksiği var ona yardımcı olsan bugun sende olur yarın bizdeOoo hayırlı olsun haydar abi ortakmiyiz ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
kanka su wursterin acil ihtiyacı var eksiği var ona yardımcı olsan bugun sende olur yarın bizdeOoo hayırlı olsun haydar abi ortakmiyiz ?
@moses e dm den yazdim paparam yok diye mefete veya havale atabilir mısınız rica etsem .payfix te var ama o 25
Harbi bisey derdimde neyseOoo hayırlı olsun haydar abi ortakmiyiz ?
Sözde Seninle ortak olacaktikbuyuk dedeme
Aynen arkadaşlar acil bir durum varmış illaki parasini alanlar olmustur burdan parasini alip olmamak da önemli degil onemli olan insanlık diyr düşünüyoruz ama yinede siz bilirsinizEmmiler wustelerk dostumuza gönlünüzden koparsa 24 saatlik 10 20 destek çıkın elbet oda size çıkmıştır gene çıkar
HAVALE yaparım kanka ama en sona seni bırakırım para gelmedi daha@moses e dm den yazdim paparam yok diye mefete veya havale atabilir mısınız rica etsem .payfix te var ama o 25
Payfix 27 falan atmazlarda kesinti olur parayı kullanamazsin dikkat et@moses e dm den yazdim paparam yok diye mefete veya havale atabilir mısınız rica etsem .payfix te var ama o 25
Tamam sorun yok dostumHAVALE yaparım kanka ama en sona seni bırakırım para gelmedi daha
Aynen dostum havale atacak zatenPayfix 27 falan atmazlarda kesinti olur parayı kullanamazsin dikkat et
????Haydar dümen
Tamam sana havale@moses e dm den yazdim paparam yok diye mefete veya havale atabilir mısınız rica etsem .payfix te var ama o 25
sımdı oynıcaksan olak yarın yokum belkide kac gun olmıcamSözde Seninle ortak olacaktik
moses atcak sanaTamam sorun yok dostum
Hep multiiiHEP AYNI KİŞİLER MKE
Ya sokacam senin şu bisey demelerine ***Harbi bisey derdimde neyse
kanka wusterede yardımcı ol bare acil ihtiyacı varmıs bugun sende olur yarın bizdeTamam sana havale
Tamam dostummoses atcak sana
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!