sampiyonbjk3434
Kayıtlı Üye
Birşey olmazNe saka olcak anlamadim aksam cekilis oldu cekiliste ben ciktim sonra yablis attik dediler zaten mevzuyu anlamadgmi belirttim arti neden ugramiyim buraya 30 tl icinmi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Birşey olmazNe saka olcak anlamadim aksam cekilis oldu cekiliste ben ciktim sonra yablis attik dediler zaten mevzuyu anlamadgmi belirttim arti neden ugramiyim buraya 30 tl icinmi
Valla payfixe simdi grdim ben 30 tlden bahsediyolar sandim hemen gonderyMevzu 30 mu la ben bütün dağıtım parasını sana gönderdi sandım yanlışlıkla ?
Aga sanirim butun dagtm parasini gondrrms hesaba baktm 120 tl var ben 30 tlden bahsedylr sandm gonderdim arkadaslar parayi @muhsinovi yeMevzu 30 mu la ben bütün dağıtım parasını sana gönderdi sandım yanlışlıkla ?
@mosesValla payfixe simdi grdim ben 30 tlden bahsediyolar sandim hemen gondery
Aga sanirim butun dagtm parasini gondrrms hesaba baktm 120 tl var ben 30 tlden bahsedylr sandm gonderdim arkadaslar parayi @muhsinovi ye
Olayı james çözdü ? kalktığımda 50 tl hesabimda gormezsem gözüme görünme @moses ?Valla payfixe simdi grdim ben 30 tlden bahsediyolar sandim hemen gondery
Aga sanirim butun dagtm parasini gondrrms hesaba baktm 120 tl var ben 30 tlden bahsedylr sandm gonderdim arkadaslar parayi @muhsinovi ye
Adamlar kumarsiz kaldı gece?Valla payfixe simdi grdim ben 30 tlden bahsediyolar sandim hemen gondery
Allhtan james var knk ?Ya ne tuhaf adamsın fatih @moses ortalığı velveleye verdin ?
Yapcak bise yk uyumayalimmi mk?Adamlar kumarsiz kaldı gece?
Sende suç yok?Yapcak bise yk uyumayalimmi mk?
Bütün suç @moses de linç edilmesi lazım bence ?Sende suç yok?
Skin lbineyi??Bütün suç @moses de linç edilmesi lazım bence ?
Aşkoma dokumdurmam ?Skin lbineyi??
Yaramaz adamAşkoma dokumdurmam ?
Palaantis yoktu la
Baskasiydi iyi bak
Veysel yanlış yazılmış takibi bırakmış palantise at dediler vallaPalaantis yoktu la
Tmm o zaman atiom payfix ben palantisVeysel yanlış yazılmış takibi bırakmış palantise at dediler valla
Ödülüm geldi thanks ?
YolladimVeysel yanlış yazılmış takibi bırakmış palantise at dediler valla
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!