Vortex sende iyisin aslındafutbol oynamıycaksa ve kombine yapmıycaksa dodo kırsın şansıı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Vortex sende iyisin aslındafutbol oynamıycaksa ve kombine yapmıycaksa dodo kırsın şansıı
Katlamalı gidiyorum ben kanka 3 adımda biter benim rolVortex sende iyisin aslında
Bol sansKendim de oynarım farketmez yada @dodoyazyeter oynasın
Kasaa 100 olucak hedef 350 105 ben alırım 50 dodo alır kendine geri kalan 195 tl dağıtım olur kişi sayısını sonra belirleriz
ben mi oyniyim yoksa dodomu karar sizde?
Çoğunluk ne derse o
Versene lan 100 lirami ?@Rooster la yanlış yazmışım başlığı düzeltirmisin sana zahmet
La sen ben istemiyorum dedin yaVersene lan 100 lirami ?
istemiom demedimde sen oynamiyorsan oynarim ?La sen ben istemiyorum dedin ya
he bana salmasın yaniistemiom demedimde sen oynamiyorsan oynarim ?
Ozman tamam sende dediğim gibi 100 kasa 300 yapcan yaparsan tabi zaten 100 300 yapamazsan foruma girme 105 bana ver 50 kendine al gerisinde dağıt listecinide seç roll senin işte ben kactimistemiom demedimde sen oynamiyorsan oynarim ?
Sanami salio la ben takip etmiomki diger konulardayim ?he bana salmasın yani
Beyler kasa 0 simdi 100tl yapip sonra hedefe ulascaz bakalim ?Ozman tamam sende dediğim gibi 100 kasa 300 yapcan yaparsan tabi zaten 100 300 yapamazsan foruma girme 105 bana ver 50 kendine al gerisinde dağıt listecinide seç roll senin işte ben kactim
listeyialıyorum kankaSanami salio la ben takip etmiomki diger konulardayim ?
aadam sana 100 atmayack mı şimdi olay ne burdaBeyler kasa 0 simdi 100tl yapip sonra hedefe ulascaz bakalim ?
benmi seciom onu ?listeyialıyorum kanka
makara yapiok loyaadam sana 100 atmayack mı şimdi olay ne burda
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!