1xbette en üst barem oranları 4.6 idi ikisininde 195.5ust hesaplarmisin kanka iki tane 4.6x4.6 gelen 30 lirayı basacaktim ben bu ligleri takip ediyorum biliyosun dellendirdi beni ***
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
1xbette en üst barem oranları 4.6 idi ikisininde 195.5ust hesaplarmisin kanka iki tane 4.6x4.6 gelen 30 lirayı basacaktim ben bu ligleri takip ediyorum biliyosun dellendirdi beni ***
4.5 alta razıyımBaba bir kere de 7,5 alt al da rahat rahat takip edelim. Hep diken üstünde geziyoz
630 liradan olduk sayesinde bide rol için verdiği parayı geri attım bu insanlar niye böle anlamıyorum mk neyse olmadı zaten atsaydı olurdu olmayan parayı konusmayakKısmet değilmiş @muhsinovi
Yİne ne oldu630 liradan olduk sayesinde bide rol için verdiği parayı geri attım bu insanlar niye böle anlamıyorum mk neyse olmadı zaten atsaydı olurdu olmayan parayı konusmayak
kanka sağlam ayakkabı değildi o arkadaş konuşma tarzından belli tokata çıkmış aktifte olmuş bugun hiçmi mesaj yazmadı1xbette en üst barem oranları 4.6 idi ikisininde 195.5ust hesaplarmisin kanka iki tane 4.6x4.6 gelen 30 lirayı basacaktim ben bu ligleri takip ediyorum biliyosun dellendirdi beni ***
tokatttYİne ne oldu
Yok yazmıyor o canımı sıktı benim katlamak için attım kaybettim dese bizde beklentiye girmezdik ?kanka sağlam ayakkabı değildi o arkadaş konuşma tarzından belli tokata çıkmış aktifte olmuş bugun hiçmi mesaj yazmadı
La dayı buna attı Payfixe 24 lirası kalmış ben yardımcı olun dedim bide geri dönüş yapmadı bidaha ??ben istesem vermen la
Bol sansRomanya ligi arad U19 ve CFR cluj maci 6.5 üst gelirse beğenen ilk 15 kişi arasından kombin kupon
Bol şanslarRomanya ligi arad U19 ve CFR cluj maci 6.5 üst gelirse beğenen ilk 15 kişi arasından kombin kupon
Yok yazmıyor o canımı sıktı benim katlamak için attım kaybettim dese bizde beklentiye girmezdik ?
Vayy bana mı laf carptiriyon%2 sağlamdır burada, sözünde durmayan çoook.
Vayy bana mı laf carptiriyon
Lennn sende sahtekar oldun benim gibiYeni rengimi görmedin heralde. Artık zamı azaltman lazım. 100 e 130
100e 150 10 gün sonra ?Sen de çok beklettin ama telafi ediyon kanka. Attığım parayı atan var.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!