Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
KİMSE KENDİ ARASINDA BİR ŞEY CEVİRMİYOR kiÇevirsinler bakalim kendi aralarinds çarklari
Ceviriyonuz işteKİMSE KENDİ ARASINDA BİR ŞEY CEVİRMİYOR ki
Ne ceviriyoruz biz kendi aramızda cevirdigimiz bir şey yokCeviriyonuz işte
yanlış düşünüyorsun dostum herkes kendi dağıtımına kendi kuralını koyabilir tartışmaya kapalı bir konuCeviriyonuz işte
Len bide cvp veriyonuz ayıp ya?yanlış düşünüyorsun dostum herkes kendi dağıtımına kendi kuralını koyabilir tartışmaya kapalı bir konu
Seni akıllı adam sanıyordum ?Ne ceviriyoruz biz kendi aramızda cevirdigimiz bir şey yok
Sadece kural koyulmuş.
yav yok dayı dünden beri aynı muhabbet oluyor.Seni akıllı adam sanıyordum ?
Boşver dayı kasko yapsinlar kendilerineSeni akıllı adam sanıyordum ?
Garanti bbva diyorum şu an ???Seni akıllı adam sanıyordum ?
Dostum adamın kendi parası istediği kuralı koyar sende mesela dağıtım yapacağın zaman istediğin kuralı koyarsınCeviriyonuz işte
Böyle kural....Dostum adamın kendi parası istediği kuralı koyar sende mesela dağıtım yapacağın zaman istediğin kuralı koyarsın
Yaw ozi bi gün bi süpriz yap be hep bana rabbanee olmaz?Garanti bbva diyorum şu an ???
Attım ibanGaranti bbva diyorum şu an ???
Doğru diyin tesekur ederim 250 TL için hemen yollamissin çaktırmadan ????Yaw ozi bi gün bi süpriz yap be hep bana rabbanee olmaz?
Yaw bi sktr git skterecen mi beni özel taşacak şimdi????Doğru diyin tesekur ederim 250 TL için hemen yollamissin çaktırmadan ????
Akşam geç yat yaslisin ama sen genede geç yat saat 3 4 gibi sürpriz olabilir her an her şey olabilirYaw bi sktr git skterecen mi beni özel taşacak şimdi????
Gecen biri dioki herkese dağıtıon barı bana 25 ver yolla len payfix dedim 50 attım ?Doğru diyin tesekur ederim 250 TL için hemen yollamissin çaktırmadan ????
4 e kadar bekliim sonra param gelmedi de dimi??Akşam geç yat yaslisin ama sen genede geç yat saat 3 4 gibi sürpriz olabilir her an her şey olabilir
Cennetlik adamsın dicem ama cehennemin dibini boylucan bu gidişle kumar parası atmaktan millete ???????Gecen biri dioki herkese dağıtıon barı bana 25 ver yolla len payfix dedim 50 attım ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!