Benden para isteyipte alamayan tek kişi sendirsinBurada benden para alamıyacak tek kişi sensin
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Benden para isteyipte alamayan tek kişi sendirsinBurada benden para alamıyacak tek kişi sensin
Aranızdadayı ifşasını açalımmı 5 tl borcu var bana 1 aydır vermiyor???
Açsan ne olacak 1000 lira dağıtırım gelirim baba olurum kral olurum daşşaklarnı yalım usta olurum sonradayı ifşasını açalımmı 5 tl borcu var bana 1 aydır vermiyor???
kim yapcak onu?Açsan ne olacak 1000 lira dağıtırım gelirim baba olurum kral olurum daşşaklarnı yalım usta olurum sonra
Bu konuda kesinlikle haklısınAçsan ne olacak 1000 lira dağıtırım gelirim baba olurum kral olurum daşşaklarnı yalım usta olurum sonra
Kalbim kırıldı bakBide @muhsinovi ???
Efendim knk
Yok bişe??Efendim knk
ödül çıktı ama gitti herhalde?Efendim knk
yolladım abiEfendim knk
BMW nin benzin bitti uyuyor du
Bmw seri bi 20 salla haydi sabah ki 20 hala duruyoBMW nin benzin bitti uyuyor du
Paparaya giremiyorum atamam oynamamak için kendimi sağlama almışım bets10 a atma şansım var yatırım 250 olmuş atilmiyor tumbet maksipara ile oraya yatirabilirim ordada uygun yatırım tutar 600 çıkıyor neguzel her taraftan engelli gibiyim param cebimde kalıyorBmw seri bi 20 salla haydi sabah ki 20 hala duruyo
açıklama 10/10 ,şahsen ben bu yazdıklarının 10 da birini yazmaya üşenirim?Paparaya giremiyorum atamam oynamamak için kendimi sağlama almışım bets10 a atma şansım var yatırım 250 olmuş atilmiyor tumbet maksipara ile oraya yatirabilirim ordada uygun yatırım tutar 600 çıkıyor neguzel her taraftan engelli gibiyim param cebimde kalıyor
Yazmayı bırak birde karşıdaki okumaya üşeniraçıklama 10/10 ,şahsen ben bu yazdıklarının 10 da birini yazmaya üşenirim?
Sabah 20 yi sana devret mistim, senden ses cikmayinca başkasına gittiaçıklama 10/10 ,şahsen ben bu yazdıklarının 10 da birini yazmaya üşenirim?
Parası vardırSabah 20 yi sana devret mistim, senden ses cikmayinca başkasına gitti
o arkadaşla konuşmuyorum o yüzden yazmadımSabah 20 yi sana devret mistim, senden ses cikmayinca başkasına gitti
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!