Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhabbet Multi Hesap Hk.

muhsinovi

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Anlayanlarda pas vermiyor kendine çalışıyor kanka gerçek tc data lazım ve ip/cihaz değişmeyi çok iyi bilmek lazım. Ah bi yol bi açık bulabilsem burda kardeslerimle paylaşacağım sözüm olsun

Haylaz46

Kayıtlı Üye
Anlayanlarda pas vermiyor kendine çalışıyor kanka gerçek tc data lazım ve ip/cihaz değişmeyi çok iyi bilmek lazım. Ah bi yol bi açık bulabilsem burda kardeslerimle paylaşacağım sözüm olsun
Internet birsürü tc varmış biri demişti geçenlerde. Gerçek bilgiler

dardanel31

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Internet birsürü tc varmış biri demişti geçenlerde. Gerçek bilgiler
Kanka burdan istediğin tc i üretebilirsin

muhsinovi

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı

pardonelimkaydı

Kayıtlı Üye
Işinden anlayan yok mu

TC bilgisi sorun değil site havale isterse öyle kalırsın yoksa indir mernisi bir ton TC var anca papara falan çekim olan yerde işe yarar o da gelecek parayı bozdurursun zarar edersin belge de istememesi lazım.

Ben mesela tanıdıklarım adına hesap açıyorum banka isterse öyle çekebiliyorum belge isterse gönderebiliyorum.

Lider

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Ayni isim soyisme ait data bulursan havalede olur

Data olayı kolay gerçek kişi bilgileri bulmak
Ama çekim papara mft payfix isteyen yer bulacan
Onuda buldun diyelim çekim yaptın bu seferde o sahisin papara payfix veya mft işlem yapamıyorsun en az bir defa hesap sahibinin bankasından işlem yapılmalı (ancak fatura ödeme ) yapılıyor yada oyun hesabı uğraşmak lazım
Birde site evrak isterse o zaman boşa kurek çektin işte genelde ilk çekim havale yapıyor %90 siteler

muhsinovi

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Mernisten Mertcan Ali buldun diyelim Mertcan Ali adında banka hesabı nasıl bulacaksın?
aga mertcan alinin kendi ismin oldugunu düşün trde binlerce mertcan ali var ben bunu anlatmak istedim ama bu dediğim çok sakıncalı iş sahtecilik ve başkasının bilgilerini izinsiz kullanmaya giriyor sizin dediğiniz yolda problem yok

Fergison

Kayıtlı Üye
Cashwin ararsa üyelik varsada açın yiyorlar dinamotbet yiyor betmarlo havale yedi ki Cashwinden iki kere cektim

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap