kelle başi mi kanka??Tarkan ve ozgn çıkar kral digerlerine kisi başı 27 hepsine
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
kelle başi mi kanka??Tarkan ve ozgn çıkar kral digerlerine kisi başı 27 hepsine
teşekkür ederimTarkan ve ozgn çıkar kral digerlerine kisi başı 27 hepsine
He kelle başı 8 kisi 27 extra kimse talep etmesin hesabimi ona gore yaptim?kelle başi mi kanka??
Payfix kime atıyoruzHe kelle başı 8 kisi 27 extra kimse talep etmesin hesabimi ona gore yaptim?
üstat beni zaten listeye alın demedim ben yazacaktım zaten çıkar benı diye sen önce davrandın foruma kupon atmısın bende sans dıledım yalnızca umarım tuttar dedık demez olaydım yaptıgın tutuma bak pes...Tarkan ve ozgn çıkar kral digerlerine kisi başı 27 hepsine
Tamam boykaya yada dodoya at kendi aralarında dagıtsın bende ağır zor atarım sende özele baskanHe kelle başı 8 kisi 27 extra kimse talep etmesin hesabimi ona gore yaptim?
tamam ben listedeyim korkma kanka swn ama koseye bi 500 atmistirsin gizliden dinledim toplantiyi ?He kelle başı 8 kisi 27 extra kimse talep etmesin hesabimi ona gore yaptim?
site laziobet.com mu ?Gambler67
tolga27
Boyka01
DodoYAZYETER
serhat131313
rcpgdk315
Royal King
WustelerK
Bunlar @Veyselimyo ya payfix atsin dagitimi o yapacak?? tabi cekim gelirse bide o var ?
Sen yapamiyon mu mkTamam boykaya yada dodoya at kendi aralarında dagıtsın bende ağır zor atarım sende özele baskan
sana atak payfixSen yapamiyon mu mk
Kazananlardan birine at telfr işim var vallahiSen yapamiyon mu mk
Aynen öylegrup ilk cekildiginde Galatasarayi gomuyordular Tek gercek turk hakemleridir
Ben yazdim bile boşuna yazmisiz ??Kazananlardan birine at telfr işim var vallahi
Baslatma isine mk sana 50 atacaktim o zmn payin duser 27 ye??Kazananlardan birine at telfr işim var vallahi
At bana tam ***Baslatma isine mk sana 50 atacaktim o zmn payin duser 27 ye??
Kesene bereketGs maci beraber biterse ve union berlin alt biterse dağıtım olacak o zmn karar verecem kac kisiye diye
tc onay ve 250 mesaj sarti
Liste @Veyselimyo da
Dk. 87 oldumu bi mac katilim biter
sunu bastan soylesen dagitirdim ne guzel hatta olmadi payimdan 1tl bahsis de eklerdim herkeze ?Baslatma isine mk sana 50 atacaktim o zmn payin duser 27 ye??
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!