Ölme eşeğim ölmeTarrak var bugün işe de gitmem gitsem uyurum mk yatacam akşama kadar ama para gelecek katlarsam çeker ayarlarım.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ölme eşeğim ölmeTarrak var bugün işe de gitmem gitsem uyurum mk yatacam akşama kadar ama para gelecek katlarsam çeker ayarlarım.
Dayı da kuruysa biz kuru fasulyeyizÖlme eşeğim ölme
La @Samurai1 300 eft yapmış hayır olsun sabah sabahDayı da kuruysa biz kuru fasulyeyiz
Samuray 300 Atsin kalbine iner olm adamın ?La @Samurai1 300 eft yapmış hayır olsun sabah sabah
La baga bak olurda biri özelden benim hesaptan yazıp şu şahısa para yolla derse sakın yollamaSamuray 300 Atsin kalbine iner olm adamın ?
Sade kendi adıma para isterim bilgin olsunSamuray 300 Atsin kalbine iner olm adamın ?
Bide bazı gotler çift hesap girip rollerde takılıo bi hesaptan sallarken diğer hesaptan ağam paşam dio?Samuray 300 Atsin kalbine iner olm adamın ?
Hade ya kimmis oBide bazı gotler çift hesap girip rollerde takılıo bi hesaptan sallarken diğer hesaptan ağam paşam dio?
50 tl ver söliyim?Hade ya kimmis o
Kendi akıllı biz salağız bilmio sanıyo halbuki biliom?Hade ya kimmis o
50 sini bana gönderLa @Samurai1 300 eft yapmış hayır olsun sabah sabah
@kadircan4747 gülme de Yolla MK eve gelirken otobüste uykuda rüyamda iddaa dan para kazaniyordum cok sevinmistim şoför bi fren tuttu uyandırdı ruyaymis MK50 sini bana gönder
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!