Kaç kere roll yaptın min 100 max 1 k ile kac kere dagıttın halayın basına buyrun biraz ortalardan konusmak olmuyorBen aktifim bı şey olmuyor
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kaç kere roll yaptın min 100 max 1 k ile kac kere dagıttın halayın basına buyrun biraz ortalardan konusmak olmuyorBen aktifim bı şey olmuyor
Kaybol bunak?Sktr ibne????
Sal adamiKaç kere roll yaptın min 100 max 1 k ile kac kere dagıttın halayın basına buyrun biraz ortalardan konusmak olmuyor
Vurdu gol oldu?Kaç kere roll yaptın min 100 max 1 k ile kac kere dagıttın halayın basına buyrun biraz ortalardan konusmak olmuyor
Tatava yapmasın canım sıkkın zatenSal adami
Çek artık yaramTatava yapmasın canım sıkkın zaten
Kim cekecek bılmıyom kı muric bişe demedi dayı ?Çek artık yaram
No küfür dayiÇek artık yaram
Lan sen cek diyoz ya bi saatKim cekecek bılmıyom kı muric bişe demedi dayı ?
GelmezGelirse cikmayan iki arkadasa da ödül var?
Desene başta manyak çekiyomLan sen cek diyoz ya bi saat
Gelir bu ?Gelirse cikmayan iki arkadasa da ödül var?
Canim sıkkın bı git bak ben nerdeyimNo küfür dayi
Bol sans başkan altci olmussubGelirse cikmayan iki arkadasa da ödül var?
Dayı bak ifşa etmim ha ?forumda asion kesion evde ütü yap bulasik yıka ?Canim sıkkın bı git bak ben nerdeyim
@mahmut8021 da bana devir@Tony Montana hacı bana çıkarsa dayiya atarsın ona lazımmış
Geçen telegram söyledim iyi blast oyniyorum dedim yapalım 2 k dağıtım yapalimm dedim kimse yapmadı sen de öyle boş konusmaKaç kere roll yaptın min 100 max 1 k ile kac kere dagıttın halayın basına buyrun biraz ortalardan konusmak olmuyor
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!