şımdı rahat sekılde kalaye gıder
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
??? Olmaz reis hak var hukuk var ??Ooo birini takip ettik yeter
Ağzıni tutsa6dinBen harbi liste disimiyim ?
Benimde amacım buydu @Muric81 özelden atar??? Olmaz reis hak var hukuk var ??
Niye söylemiyon adını yazdırıp sildiriyon 2 saattir ??? muric dese de daha yazmam listeye ???? kendi yazsın ??Benimde amacım buydu @Muric81 özelden atar
Valla ben atsinlar die ugrasmadim atacaklar simdi dedim penalti olmusdu cunku kuru kuru diyerek kimi kandirayim eger liste disiysamsada bidaha ne bu rol sahibjn rolune katilrm nede listecinjn hic farketmez ???Ağzıni tutsa6din
O değilde rahat rahat Leyla ile mecnunu izliyorum ben @Muric81Niye söylemiyon adını yazdırıp sildiriyon 2 saattir ??? muric dese de daha yazmam listeye ???? kendi yazsın ??
Ben lik bir durum yok burada .....Valla ben atsinlar die ugrasmadim atacaklar simdi dedim penalti olmusdu cunku kuru kuru diyerek kimi kandirayim eger liste disiysamsada bidaha ne bu rol sahibjn rolune katilrm nede listecinjn hic farketmez ???
Naber ali abi konuşamıyoz BayadırBen lik bir durum yok burada .....
Dogru skıntı yok atacaklar demek farklı gol atsınlar demek farklj iyi dusunsun rol sahibi ama almasada inan hic farketmez parasj icin degiljm benBen lik bir durum yok burada .....
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!