Aynen su betpuan frebeti bi turlu tutturamiyorumVala geçmiş olsun ama diyom ya diğeri gelse bu 90 da penaltıdan atsa krizlik
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Aynen su betpuan frebeti bi turlu tutturamiyorumVala geçmiş olsun ama diyom ya diğeri gelse bu 90 da penaltıdan atsa krizlik
Lanet sitem benim bıraktım uğursuz?Aynen su betpuan frebeti bi turlu tutturamiyorum
Sorma ya lanetli gecen de 1300 tek mactan gitti yineLanet sitem benim bıraktım uğursuz?
Bu ara kazanan az ya ya da ben denk gelmiyorumSorma ya lanetli gecen de 1300 tek mactan gitti yine
Bol şans knkGelirse 8 kisi 30 tl takip sart kurutmaliyiz iki maca higgins ust olmali
Ekli dosyayı görüntüle 3553
Samu dün geceden sabah bakınca gulecegin malzeme birakmamisizLOSİNG LOSİNG
Sorma ya lanetli gecen de 1300 tek mactan gitti yine
Varsa bende sana salayimPapara sana mı metin abi @Muric81
Metin abi diyince bende bana yazmis sandımVarsa bende sana salayim
Dün akşam bir site pi ç etmeseydi 100₺ yi çekiyordukVarsa bende sana salayim
Suçlu bulundu siteDün akşam bir site pi ç etmeseydi 100₺ yi çekiyorduk
Tabi suçlu ya 2 saat uğraştım 100₺ yapmak için çevrimini de tamamlamak için cepte para yok çünkü başardım da sonra bktan bir çevrim daha çıkardılar 89₺ bende sinirden bastm önüme geldiği gibi yattıSuçlu bulundu site
O zaman suçlu sensin yanlış stratejiTabi suçlu ya 2 saat uğraştım 100₺ yapmak için çevrimini de tamamlamak için cepte para yok çünkü başardım da sonra bktan bir çevrim daha çıkardılar 89₺ bende sinirden bastm önüme geldiği gibi yattı
Metin abi az dur daSamu dün geceden sabah bakınca gulecegin malzeme birakmamisiz
Var desem ne olacakpapara 2tl olan varmı beyler bayanlar
durdum cukkamı atacaksınMetin abi az dur da
isticeeem ? ?Var desem ne olacak
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!