GelmezPeki parayi vuruncami gelir yoksa kaybedincemi?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
GelmezPeki parayi vuruncami gelir yoksa kaybedincemi?
Bekledigin adamin bundan haberi barmi peki??O değilde bi yerden para bekliom gelmesse sabah büyük sıkıntı
tahmin edebiliyom bakalım nolcak bu gece silahlar patlıycakmıO değilde bi yerden para bekliom gelmesse sabah büyük sıkıntı
@Cevik42 değiltahmin edebiliyom bakalım nolcak bu gece silahlar patlıycakmı
Ondan beklentim yok?
yok onu demedim sıkıntıyı tahmin edebiliyom piyasa kötü zaten milletin agız kokusunu çekmek daha kötü
Hacı durum kritik valla cocukta elini yaktıyok onu demedim sıkıntıyı tahmin edebiliyom piyasa kötü zaten milletin agız kokusunu çekmek daga kötü
herşey üst üste geliyoHacı durum kritik valla cocukta elini yaktı
Hastaneye ödeme yapacam sabahyok onu demedim sıkıntıyı tahmin edebiliyom piyasa kötü zaten milletin agız kokusunu çekmek daha kötü
Hastane olmasa sorun degil en az500 600 giderherşey üst üste geliyo
Gelmez dediniz geldi iste??MK maaşı niye yatmadı ya
Gider şimdi ??Gelmez dediniz geldi iste??
Neyse dayi ben biraz yatim de sabaha neler degiscek bakalim hayatimizda isde yk *** memleketinde iyice sikintiya girdm yaGider şimdi ??
Rahat otur işin olurNeyse dayi ben biraz yatim de sabaha neler degiscek bakalim hayatimizda isde yk *** memleketinde iyice sikintiya girdm ya
MK maaşı niye yatmadı ya
az bi sakin kanka ***?MK maaşı niye yatmadı ya
gelir inşallah dayı sağlam birisidir inşallahHastane olmasa sorun degil en az500 600 gider
Sağlam da ben stres oluyomgelir inşallah dayı sağlam birisidir inşallah
dert etme dayı o zamanSağlam da ben stres oluyom
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!